Lördag 18/5

18 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen bjuder på goda nyheter. Du har bestämt dig för att ta en lita annorlunda väg till hösten och nu känner du i hela kroppen att du valt precis rätt. Under dagen tar du kontakt med en kollega för att diskutera något som ni har gemensamt.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir trevlig men  väldigt intensiv för din del. Du umgås mycket med din familj eller partner den här dagen. Du myser utan att göra så mycket det handlar mer om att vara nuet och att njuta av stunden. Kvällen blir rolig och social med massor av god mat och skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du räknar kallt med att du ska få rätt i en diskussion så därför blir du lite snopen när din släkting håller med din partner istället för dig. Du hade inte väntat dig det här, hen brukar alltid tycka som du gör.

Kräftan 21/6-22/7

Du intresserar dig för en utflykt av något slag. Du hoppas den här dagen ska rätta till gamla misstag och bygga broar över missförstånd. Om du bara är din vanliga, spontana och glad jag så kommer dagen blir härlig på alla sätt. På kvällen inser du precis hur mycket man kan sakna en person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du frågar en vän om ni ska ses, men som vanligt är hen upptagen. Hen förslår söndagen och du är först frestad att säga nej av princip, men kanske är det dags att svälja stoltheten och följa ditt hjärta istället. Det är bara att inse att vissa känslor är svåra att ta död på. Det kan bli en magisk söndag.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du är svartsjuk fast du inte borde vara det. Din partner är lite väl beundrande mot en kollega och du vill gärna få den personen att framstå i dålig dager. Du vet att du inte beter dig särskilt snällt, men du agerar på känslan inte via förnuftet. Den här personen har aldrig gjort dig något.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska lättirriterad idag och du låter ditt dåliga humör gå ut över personer som du egentligen tycker om. Det blir en konstig lördag där Uranus och Mars härjar tillsammans och skapar kaos. Du måste försöka skilja på känslor och på fakta.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir väldigt harmonisk. Du njuter till fullo utomhusaktiviteter och av att träffa människor som står dig nära. Dagen ägnar du gärna åt en kreativ hobby. Just nu lägger du ned mycket tid på den här hobbyn, men det ger dig en chans att förklara hur du ser på välden.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir inte som du tänkt dig. Din partner kan inte träffa dig alls eller bara spendera lite tid med dig den här dagen och det får dig att känna dig övergiven. Du har ingen riktig förståelse för den hobby eller den aktivitet som dina partner har eftersom du inte själv brinner för något på samma sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen passar du på att umgås med en person som du inte sett så mycket av den senaste tiden trots att ni antingen umgås i samma kretsar eller är kollegor. Ni har valt olika vägar den senaste tiden, men du känner att du faktiskt saknat hen. Det blir en härlig lördag och en rolig kväll.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Vattumannen får en härlig lördag där du njuter av att bara ta det lugnt. Du är inte riktigt i toppform så du står över alla fysiska aktiviteter. Under eftermiddagen och kvällen är det familjen, god mat och skvaller som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på en vän eller din partner när hen är missnöjd över att ni inte kan spendera varje minut tillsammans. Visst är det mysigt att ses, men till skillnad från hen så har du många järn i elden just nu och du har inte alltid tid över, så är fallet idag.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons