Söndag 19/5

19 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det är löjligt hur glad du kan bli för lite uppmärksamhet från en viss person. Hens åsikter betyder massor för dig och du vet egentligen inte varför. Det finns ingen som kan trigga dig så mycket som den här personen men hen kan få dig lika lycklig som arg med bara några ord.

Oxen 20/4-20/5

Idag övertolkar du en kollega och du tror att saker är värre än de är. Du blir orolig, men det ska du inte vara du ska fokusera på ditt och njuta av den här helgen. Söndagen handlar om en upptäcktsfärd och om fina fynd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är stolt över en släkting som kommit så här långt i sin mognad och i sitt sätt att hantera en besvärlig situation. Det har varit många motgångar för hen den senaste tiden, men du verkar hen ha fått rätsida på problemet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Äntligen börjar en tuff situation reda ut sig även om inte allt blir så som du drömt om. Du måste förstå innebörden av tålamod. Om du vill ha något ska du kämpa för det och inte ge upp så fort det blåser i motvind. Våga vara den som känner mest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du siktar in dig på att det kan bli lite stelt den här söndagen men det blir precis tvärtom. När du umgås med ditt vanliga gäng så känner du vad det är du saknat. Du vill inte ha något annat än det här och du kommer att slåss för att det blir så. Ta till din charm och våga bjuda på dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara stark även när det är tufft. Just nu går din partner eller en vän igenom en jobbig period och hen kan vara väldigt lynnig i humöret vilket gör dig frustrerad och ledsen. Försök att bita ihop och stötta din vän. Du bör inte låta det här problemet handla om dig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på många nyheter och en hel del skvaller. Du uppdaterar dig på saker som du hört rykten om men inte fått bekräftat ännu. Normalt sett föraktar du den här typen av samtalsämnen, men nu gör Merkurius dig ovanligt nyfiken på andra personers affärer.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns en positiv energi i ditt horoskop som du använder till att hjälpa andra. Skorpionen är vanligtvis inte så altruistisk, men just nu går du igenom en andlig period där det är viktig för dig att vara ett gott föredöme och att sträcka ut en hand till behövande.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir trevligare än lördagen. Du samlar ihop ditt vanliga gäng och du inser att det faktiskt är roligare när ni umgås några stycken än bara du och din partner. Plötsligt blir det en mer lättsam stämning och du grubblar inte så mycket över framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du bjuder på dig själv idag. Nu har du överlevt en tuff period jobbmässigt och det finns inget du direkt kan göra för att påverka framtiden så du ser till att fira att du rott båten i mål. Det blir en dag tillsammans med vänner som bjuder på skratt, en förbjuden flirt och massor av invecklade känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt den här söndagen. Du är inte riktigt i toppform utan du behöver få vila upp dig ordentligt. Det finns en del personer som du skulle behöva prata med den här dagen, men du väljer att skjuta upp alla möten som har med framtiden att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig söndag även om den utvecklar sig åt ett håll som du inte väntat dig. Känslor du trodde du hade koll på blir starkare den här dagen och du inser att situationen är mer komplicerad än du först trott. Trots dina invecklade känslor så passar du på att ha kul och njuta av nuet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons