Måndag 20/5

20 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rolig, du samarbetar med en person som du funkar bra ihop med och ni två kommer varandra närmare. Du tycker just nu att hen är det vettigaste av dina kollegor. Ni pratar en del om framtiden och om er ambitioner.

Oxen 20/4-20/5

Du blir trött på vissa personer idag för att det är för mycket trams och för lite fokus. Du vet hur viktigt det är att inte tappa koncentrationen, men hur lätt det är att mista fokus så här på våren. Det finns så mycket annat som drar i dina kollegor just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite vresig mot några vänner bara för att du tycker de har varit nonchalanta den senaste tiden. Dina vänner förstår inte alls vad det är frågan om så du bör nog förklara vad det är du känner. Kommunikation är A och O idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns bara begränsningar för dig just nu om du fortsätter att vara sur mot en person som du egentligen tycker om. Det är dags att du bjuder till och anstränger dig lite extra. Tala om att du vill träffa din vän och att ni måste reda ut vad det är som är fel mellan er.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tycker att det är kul med allt drama, i alla fall på avstånd. Själv håller du dig lite utanför. Det har varit så många turer den senaste tiden att du behöver få andrum och bara fundera över livet lite. Kvällen handlar om sport.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill så mycket just nu, men du har inte energi nog att genomföra alla dina planer. Det är för många olika saker att ta hänsyn till som påverkar både direkt och indirekt. Kanske måste du göra upp en ny prioriteringslista.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika alternativ för dig att överväga den här dagen. Mycket handlar om att vara uppriktig mot en släkting som du har undvikit att säga sanningen till. Det är inte det att du ljuger, du bara säger inget vilket också kan tolkas som en undanflykt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer. Du har missat en del väsentliga saker den senaste tiden och idag är din enda chans att ta igen den.. Under den här dagen få du möjligheten att visa lite jäkla anamma när det gäller en arbetsuppgift.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på en vän för att du tycker att hen undviker dig. Sanningen är att du inte riktigt har tid med hen och att du är lite svartsjuk på hen för att hen får så mycket uppmärksamhet just nu. Du håller dig gärna för dig själv eller tillbringar tid med din partner om du har ett förhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att läsa människor just nu. Ena dagen känns allt bra medan nästa dag är allt jättekonstigt och du har ingen aning om varför människor beter sig som de gör. Kanske ligger felet lite hos dig. Ansträng dig för att vara mer social. Visa upp din charmiga sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och produktiv måndag där du får mer gjort än du tänkt dig. Du anstränger dig att jobba undan för att hinna vara lite ledig i veckan. Dagen handlar om att vara effektiv utan att överproducera. Kvällen blir trevlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar i olika banor den här måndagen. Det som kändes så självklart i förra veckan är inte lika självklart nu. Kanske är det dags att fundera över vad det är du verkligen känner och vad du verkligen vill, eller vet du det?

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons