Tisdag 21/5

21 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar på dig mer ansvar än du behöver för att driva ett projekt idag. Mycket handlar om att du vill imponera på en medarbetare eller chef. Hens åsikt betyder mer för dig än du vill medge. Eftermiddagen handlar om att träffa vänner och ha kul.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite krånglig, men du reder ut den bra genom att behålla fokus. För dig är det viktigt med struktur för du vill gör det mesta av den här dagen. På kvällen är du trött men nöjd. Du har hunnit med nästan allt du föresatt dig att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt försiktig med att uttrycka dina åsikter idag. Du vill inte stampa någon på foten och det gör du inte heller om du följer den linje som du slagit in på. Under dagen hör du många förslag på hur du kan förbättra och förändra något som har med din arbetssituation att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på att alltid råka ut för det du inte vill råka ut för. Du hamnar i situationer som är svåra att styra upp och då blir det fel. Idag försöker du lösa en konflikt som eskalerat den senaste tiden. Du kommer att lyckas om du är bredd på att vara tillmötesgående.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne på att göra något som du tycker är lite roligt idag. Det handlar om att vara med en grupp personer som du trivs bra med men som på senaste tiden har splittrats av olika anledningar. Nu är du den drivande kraften att föra ihop alla igen, och du lyckas tack vare din charm och uppfinningsrikedom.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intensiv tisdag där du prioriterar i rätt ordning. Mycket handlar om att tänka rätt från början så blir du klar i tid. Du verkar ha planer för kvällen och därför så är det så viktigt att du har koll. Kvällen blir riktigt trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar på dig ett ansvar som du egentligen inte behöver ha idag. Det handlar om att du vill vara säker på att saker blir rätt gjorda och med rätt menar du att de blir gjorda på ditt sätt. Kvällen bjuder på konflikthantering och många skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inga begränsningar för dig just nu bara möjligheter. Våga vara fri i ditt sätt att tänka och planera. Under den här dagen får du möjligheten att ordna något extra för dina kollegor. Det blir en spontan överraskning som kommer att bli mycket uppskattad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen tar du tag i problematik som rör ditt privatliv. Du borde vara den lyckligaste av alla, men något oroar dig och förmörkar din glädje. Det handlar om svartsjuka, komplicerade relationer och oro för framtiden. Försök att inte övertänka situationen så mycket njut av nuet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor av energi just nu och det märks på ditt sätt att tackla både ditt sociala liv och ditt arbete. Under den här veckan blommar du upp. Du är mindre trött och irriterad. Dina kollegor förtrollas av din charm och ditt sprudlande humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är känslig för kritik idag och det kan hända att du tolkar något personligt som är menat mer som ett allmänt förslag. Under dagen lyfter du ett känsligt ämne med en av dina chefer. Kvällen handlar om vänskap och om att knyta kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

 

Du har en hel del att göra just nu så du försöker att inte fundera så mycket över din trassliga privatsituation. Utåt sätt är allt en dans på rosor, men inuti tvekar du väldigt mycket. Du har slits mellan det bekväma, mysiga och en attraktion du inte kan förneka.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons