Onsdag 22/5

22 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att göra den här dagen. Du vill inte stressa fram en uppgift som du håller på med, men ändå finns det stora risker att det blir så i alla fall. Din chef lägger onödigt mycket ansvar på dina axlar just nu. Ta hjälp av en driven kollega.

Oxen 20/4-20/5

Du förnekar att saker är jobbiga utan försöker tänka positivt och det är en metod som brukar fungera bra för dig. Under den här dagen får du möjlighet att visa en vän lite extra omtanke och uppmärksamhet. Hen har varit lite deppig senaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du förnekar dig inte idag. Det finns mycket driv som kommer från Mars och kombinerar du det med din kreativa sida så kan du utföra stordåd. Det flesta idéer som du har just nu är riktigt bra, men en del är under all kritik så det gäller att kunna selektera.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att inte ställa till en stor scen för att du blir svartsjuk. Om du tänker efter så har du ingen anledning att känna så här, det är du som övertolkar situationen. Månen gör dig lite extra känslig just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland hjälper det att ha någon att prata med när alla tankar snurrar i huvudet. Idag är det bra att fokusera på rätt saker, det är inte så långt kvar nu så se till att prioritera på ett sunt sätt. Under den här dagen får du goda nyheter som rör ett arbete.

Jungfru 23/8-22/9

Du leker med tanken att göra något som är lite tabu, men du gör det inte eftersom det går emot din korrekta natur. Istället fokuserar du på hur du på ett bra sätta kan förändra något i din vardag så att en blir lite bekvämare och inte så stressig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en energi och en livlighet i ditt horoskop som är väldigt smittsam just nu. Du njuter av livet, av vänskapen och kärlek och du njuter till och med av jobbet. Det finns inget som kan rubba dina cirklar den här onsdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska intensiv onsdag där mycket bygger på att du tänker rätt från början. Det är när du drar iväg i dina visioner som det kan bli lite tokigt. Försök att behålla fokus även om det kan vara svårt mellan varven.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har kommit fram till att du måste försöka hitta ett sätt där du kan vara med flera personer samtidigt som du är med din kärlek. Det har varit mycket tvåsamhet den senaste tiden och nu behöver du lite space. Som singel är det en vän du umgåtts väldigt intensivt med den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fokuserar på vissa saker på jobbet. Visst är det mycket att göra, men det här är också en spännande och utvecklande period. Den här dagen handlar uteslutande om roliga nyheter som rör arbetet och framtiden. Eftermiddagen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att få uppmärksamhet från en person som inte vill ge dig så mycket fokus som du vill ha. Hen är upptagen med många projekt i sitt liv just nu och därför så hinner hen inte med dig på samma sätt som hen brukar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska medioker onsdag där det inte händer så mycket. Som vanligt drömmer du dig bort när du är uttråkad och en del av de tankarna kretsar kring en person som du helt enkelt inte kan sluta tänka på. Kvällen handlar om en fritidsaktivitet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons