Torsdag 23/5

23 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte den person som blir arg för ingenting. Det finns oftast ett bra skäl till att du blir upprörd, men just idag så känner du dig irriterad utan att veta varför. Det som lyser upp din dag är en kollega som du kommit nära den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker inte att förneka att du känner en press över att det är så mycket att göra. Istället är du öppen med hur du känner och du upptäcker att dina chefer faktiskt lyssnar på vad du har att säga, vilket i sig förbättrar situationen något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget du kan göra just nu för att påverka en vän till ett sundare beslut. Hen har valt sin väg och det är nog bara för dig att acceptera. Under den här dagen ligger det mycket fokus på att visa andra uppmärksamhet och omtanke.

Kräftan 21/6-22/7

Du får höra något som gör dig både glad och lite upprörd på samma gång. Du är glad för en vän eller kollegas skull samtidigt som du oroar dig för att hens framgång kan påverka dina planer negativt. Här gäller det att skilja på sak och person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en möjlighet att du kan få en vän att vara lite mer öppen mot dig. Du känner att hen inte riktigt vill säga som det är och den här barriären mellan er tycker du är jobbig. Kvällen handlar om att prata med en släkting om en tjänst som du inte tänker utföra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och kreativ torsdag där du får chansen att visa vem du är på flera olika sätt. Du tycker att det är roligt att vara produktiv på jobbet, samtidigt som du lätt blir stressad när det är så mycket ansvar. Försök att hitta en sund balans mellan det du vill utföra och vad som är rimligt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att vara eftertänksam. Du har möjligheten att utveckla en idé till verklighet men då gäller det att du planerar väl. Vågen är inte alltid den mest strukturerade personen så det kan vara en idé att ta hjälp av en mer organiserad kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du brinner för ett fritidsintresse som du har och idag har du möjligheten att kunna kombinera det intresset med något i arbetet. Det här blir en bra dag att vara kreativ på och att tänka mer utanför ramarna. Kvällen handlar om en frågeställning.

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att förstora småproblem just nu. Månen gör dig extra känslig och du pendlar mellan total lycka och en hel del oro. Det värsta är att du inte riktigt når fram till din vän med dina tankar. Ni är så olika och det gör att ni ser på världen på olika sätt. Hen verkar tycka att du överdriver.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns ett driv hos dig den här veckan. Du vill visa att du kan köra på fast många av dina kollegor drar ned på tempot redan nu. För dig är det väldigt prioriterat med en karriär och den skaffar du dig enklast genom att fokusera framåt. Kvällen blir rolig och utmanande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rädd för att du ställer till problem för en vän som på det hela taget inte förtjänar motgångar just nu. Det är inte din mening att vara krånglig, men samtidigt så vet du att du inte har något val, du måste vara hård i det här fallet om du ska kunna hjälpa din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en konstig torsdag som kantas av uppträdanden, en del drama och framförallt en massa känslor. Du inser att inget är riktigt enkelt i ditt liv just nu, men du fortsätter att blunda för dina känslor och fokuserar på det som är bra istället.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons