Fredag 24/5

24 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika nyanser av sanning och det gäller att inte bli för svart eller vitt idag. Du tenderar att kunna haka upp dig på småsaker och bli nästan aggressiv när du försvarar din ståndpunkt. Ta ett djup andetag när ilska rinner till och gå undan en stund. Kvällen blir rolig och förenar nytta med nöje.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en kort fredag ur arbetsmässig synvinkel, men en längre fredag totalt. Idag så är du gärna med familjen eller vänner så mycket som möjligt. Fokus ligger på att ha trevligt och på att äta mycket och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns saker som borde förbli osagda och några av dem säger du högt idag. Det här kan leda till onödig konflikt mellan dig och din vän. Det handlar till lika stor del om stolthet som vad som är rätt och vad som är fel.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på strålande humör på dagen men under kvällen känner du dig lite less på det mesta. Ditt humör skiftar väldigt mycket just nu och det beror främst på en relation som du har med en vän som är minst sagt komplicerad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag bestämmer du dig för att visa vem du vill vara och strunta i vad alla andra förväntar sig av dig. Du behöver få möjligheten att växa och följa din egen väg. På kvällen kan det vara träning, vänner eller familjemys som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en själständig person som hela tiden försöker uttrycka din åsikt och göra din röst hörd. Du är ganska van vid att bli ignorerad, men slutar aldrig att försöka men idag sker det en förändring. På jobbet är det plötsligt en chef som inte bara hör dig utan som lyfter dina idéer till nästa nivå.

Vågen 23/9-22/10

Det finns så många om och men den här dagen att du blir alldeles förvirrad. Just när du tycker att du har koll så ändras en parameter och det blir rörigt igen. Den här dagen handlar om att hitta en struktur i kaoset och att följa den röda tråden. Kvällen blir överraskande het.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen kan du frestas att köpa något som inte bara är för dyr för dig, det är alldeles onödigt också. Det handlar om en sak som du velat ha länge, men som är mer en kul grej än något du behöver. En vän kan komma med vissa argument emot ditt impulsköp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är redo att ta ut din ilska på en nära vän och då kan det blir en riktig konflikt. Er relation är inte så stark att den tål den här typen av onödig påfrestning. Just nu påverkas du av Neptunus vilket löser upp gränsen mellan förnuft och känsla och gör dig onödigt temperamentsfull.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en konstig men rolig fredag. Det börjar med att du får flera finna komplimanger och upptäcker att någon faktiskt flirtar med dig. Det gör dig både glad och förvånad på samma gång. Kvällen bjuder på trevligt sällskap, god mat och heta diskussioner.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir både bra och dålig. Du stressar på jobbet och har lite dåligt samvete får att du inte hunnit med så mycket som du skulle vilja hinna med, men när du väl släpper ditt arbete och slappnar av så går dagen över i att bli harmonisk, semesterbetonad och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir inte bra när du irriterar dig på din vän eller partner. Du ser bristerna istället för fördelarna med er relation och det kan bli slitsamt. Försök att ignorera de där detaljerna, du kan aldrig förändra en människa utan du måste ta hen med både fördelar och nackdelar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons