Lördag 25/5

25 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska trevlig men händelselös lördag. Du ägnar dagen åt en hobby och umgås med vänner. Just nu har ett starkt fokus framåt, ända fram mot hösten och det är ofta där dina tankar hamnar när de vandrar iväg från nuet.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir olidligt spännande, exalterande och mellan varven riktigt triumferande. Du blir stolt över en familjemedlem som presterar bättre än vanligt. Hen har inte visat så här mycket entusiasm den senaste tiden så det är kul att se hen blomma upp och komma till sin rätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få saker som stör dig så mycket som en släkting som aldrig håller sina åsikter för sig själv. Det är en sak att tycka, men en helt annan sak att uttrycka en tanke högt. Du försöker förklara för din släkting att det är ditt liv och det är du som bestämmer.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir trevlig om du håller dig frisk. Kräftan tenderar att ofta bli krasslig just nu och då är inget roligt. Under dagen får du höra goda nyheter om en vän och du blir glad för hens skull. Det här är en person som du beundrar, särskilt när det kommer till hens kampvilja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns dagar som går fort och dagar som går långsamt. Den här dagen springer iväg och du känner att du nästan inte hinner med. Det är mycket som ska göras som involverar en hobby, släktingar och vissa vänner. På kvällen är du trött och vill ta en tidig kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du är målmedveten och villig att offra en del för att nå längre i dina ambitioner. Idag märker du precis hur mycket som står på spel och då blir frågeställningen väldigt klar. Du inser vad du har att förlora men också vad du kan vinna om du vågar satsa.

Vågen 23/9-22/10

Du är dödligt trött på en vän som tillbringar mer tid att skvallra om andra än att fokusera sig på sina egna problem. Det är som hen bara blir riktigt lycklig när andra personer inte gör så bra ifrån sig. Du bör vara ärlig och förklara att den här typen av skvaller är något som du inte tänker acceptera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar en förhastad slutsats idag och det kan bli väldigt fel om du inte ser upp. Du har så mycket misstänksamhet i ditt tecken de här dagarna att du kanske dömer en person ohörd och bestämmer dig för något så drastiskt som att lägga er vänskap på is.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn dag där fokus ligger på nuet och du skjuter undan alla tankar på framtiden. Du umgås med en vän, men stämningen är lite stel mellan er. Ni har sagt en del saker som ni båda ångrar men som är svåra att ta tillbaka. I övrigt en harmonisk och lugn dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Allt fokus ligger på ett visa vem du är och att du kan idag. Du vill verkligen inte vara den som underleverar och det gör du sällan i de här sammanhangen. Det blir en bra dag där du får möjligheten att visa varför du är den som är bäst på det du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns vissa begränsningar som du måste försöka att komma över. Det handlar om att få lita på en person och å hens omdöme. Du kommer att upptäcka att de flesta av dina farhågor är inkorrekta och slutet på dagen blir ett rejält firande för en härlig seger.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen väljer du att hålla inne med dina tankar. Du låter ingen, inte ens din partner få veta exakt vad du känner för du vet att hen skulle bli arg. Du kan inte få ut ur din skalle att du missar något som du egentligen brinner passionerat för.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons