Söndag 26/5

26 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du komma på en undanflykt från något som du inte vill göra men som du känner att du är tvungen till att utföra. Eftermiddagen handlar om att visa att du är en person som både kan vara bestämd, drivande och empatisk på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir rätt så rofylld för din del. Du tar en sak i taget och försöker att inte tänka så långt framåt. Under den här dagen passar du på att göra något som ur viss synvinkel kan upplevas som drastiskt. Du förändrar något som har med din vardag att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns vissa möjligheter att du är ute och reser idag. Det kan handla om en dagsutflykt eller bara en kortare helgresa. Oavsett så blir dagen en blandning av väntan och stillasittande. Under dagen får du många möjligheter att fundera över framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på missförstånd och du vill visa vad du känner för en person, men du vet inte hur du ska formulera dig utan att det blir fel. Det handlar mer om hur du känner det inför hen än hur hen känner inför dig. För dig är det viktigt att kunna vara öppen och ärlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir lite långtråkig. Du får möjligheten att umgås med både en eller flera vänner men du tackar nej för du känner dig inte så social just nu. Du behöver tid att fundera. Det är många tankar som kretsar i ditt huvud.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant och berikande söndag där fokus ligger på att göra saker som har med hemmet att göra. Du tycker det är kul att pynta och fixa om du har tiden och pengarna till det. Idag får du höra om ett extra arbete som mycket väl kan vara något för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är nervös just nu. Det är så mycket som händer omkring dig att du inte riktigt vet hur du ska prioritera. Du funderar över jobbet och över en del av de val som du gjort. Under eftermiddagen passar du på att vara ute så mycket som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns många olika perspektiv på ett problem som du har så det gäller att överväga alternativen innan du fattar ditt beslut. Dagen passar bra att ventilera dina tankar med en äldre släkting eller vän som har ett annat synsätt mot vad du har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inte så förlåtande i din natur som du brukar vara. Du är orolig att när situationer ställs på son spets och det kan göra dig lite grinig. En vän föreslår en aktivitet, men du föredrar att vara hemma och bara ta det lugnt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och utmanande. Du får massor av positiv feedback den här dagen och du känner att ditt självförtroende växer. För dig är det viktigt att bli sedd, och det blir du definitivt idag. Kvällen blir väldigt lugn.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte orolig idag, utan tvärtom så är du ovanligt harmonisk. Det finns inget att fundera över just nu, varken på saker i det förflutna eller på något som rör framtiden. Den här dagen är du helt enkelt i nuet och bara njuter av att vara utomhus så mycket som möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen kommer du fram till att det inte funkar så som det är nu. Visst är det skönt med en fast punkt där du kan känna att du är uppskattad och älskad, men du vill ha något mer än bara harmoni och mys. Du saknar passionen, utmaningen och spänningen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons