Måndag 27/5

27 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har massor att göra och du ser till att inte lata dig. Det finns för mycket som du vill avsluta den här veckan för att du ska kunna ha en lättjefull inställning till jobbet. Kvällen handlar om en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en konstig början på veckan. Saker är inte som de brukar vara och det känner du av, men du vill ända hitta en stabilitet i det nya. Under dagen överväger du flera olika alternativ som har med en förändring som har med sommaren att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lite underlig dag för din del. Den börjar som vanligt, men slutar på ett helt annat sätt. Du får höra något som delvis gör dig upprörd och irriterad, men du försöker hitta lösningar som passar ditt sätt att arbeta istället för att låta problemet ta över.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite disträ just nu. Våren lockar utanför fönstret och gör det svårt att fokusera på vardagliga problem. Just nu tänker du mycket på de förändringar du står inför, på kärleken och på risken att förlora kontakten med personer som står dig nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du kan få som du vill, men det kräver en del ansträngning från din sida och frågan är hur bra du är på att anstränga dig just nu. Ibland måste man kämpa för det man vill ha, men för Lejonets del kan det vara lite motigt eftersom det mesta brukar gå din väg.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir rolig och utmanande på flera sätt. Du står inför ett nytt projekt på jobbet och då gäller det att behålla fokus. Det gör du genom att skriva listor och organisera ditt arbete på ett sätt som är lätt att överblicka. Eftermiddagen ger dig möjlighet till ett par väl förtjänta inköp.

Vågen 23/9-22/10

Det finns många olika saker som du kan ta tag i när det gäller ditt privatliv, men du väljer att lägga det mesta på is för att istället fokusera på en uppgift på jobbet. Det här är ett viktigt projekt för dig och du vill få ett så bra resultat som möjligt. Eftermiddagen ägnar du gärna åt en fysisk aktivitet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att saker kan gå för långt ibland, men du vet inte riktigt hur du ska förhindra att det händer. Det handlar om att du blir provocerad och då reagerar du med att gå in i försvarsställning istället för att försöka prata med den person som retat upp dig. Idag ställs du inför det här problemet.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska skön tisdag där det inte händer så mycket. Du njuter av att slippa stressa och du passar på att vila upp dig ordentligt. Under den här dagen får du möjlighet att visa en person lite extra kärlek och omtanke. Du har massor av värme att ge och det gör du mer än gärna.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lite annorlunda. Du får möjligheten att vara kreativ och utveckla en tanke som du har från idé till verklighet. Under den här dagen hör du talas om ett projekt som du tycker är intressant och som du skulle vilja bli en del av.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Det blir en lite stressig inledning på veckan. Du har ett ansvar som du måste ta och idag blir det ansvaret lite tyngre än vanligt. Under dagen får du möjlighet att visa en chef varför du ska få mer förtroende. Du är en bra ledare och du har visioner.

Fiskarna 19/2-20/3

Var bestämd, det kommer att hjälpa dig längre fram. Om du känner att något är rätt så ska du agera på den känslan och inte tveka. Fisken har en ovanligt stark intuition och det gäller bara att du kan tolka din magkänsla på rätt sätt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons