Tisdag 28/5

28 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en väldigt upp och nedvänd dag, men den blir rolig. Det du ska göra den här dagen förändras på grund av sjukdomar och ny arbetsfördelning. Du känner ett behov av att få visa att du är en bra ledare så du tar mer ansvar än du egentligen behöver.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inte så mycket mer du kan göra för att påverka den situation som du för tillfället befinner dig i än att ha tålamod. Oxen är inte bara envis utan också extremt tålmodig så du kommer att fixa vilka problem som än ligger framför dig. Under dagen gör du en uppföljning av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant inledning på tisdagen. Du fåren möjlighet att vara lite annorlunda och kunna komma med förslag som sticker ut. Vanligtvis är din chef inte så förtjust i udda lösningar på problem, men just idag så kan hen se det genialiska i det du lägger fram.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du får försöka att bli lite mer positiv och hitta tillbaka till ditt vanliga, glada och charmiga jag igen. Den senaste tiden har det varit många starka känslor som har dragit i dig och de har blivit ännu tydligare i och med Månens påverkan. Nu när den influensen lugnar ned sig så får du mer kontroll.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns egentligen inga begränsningar för dig när det gäller att uppnå dina mål, det enda du ska vara säker på är att du inte lurar dig själv att tro att du är nöjd med situationen som den är idag. Ett Lejon är aldrig nöjd med något som är ljummet. Du vill ha hetta, drama och lite action.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen bjuder på få överraskningar, men det tycker du å andra sidan är ganska skönt eftersom du har haft en hel del förändringar i ditt tecken den senaste tiden. Du är lika dålig på plötsliga ändringar som de andra jordtecknen så det är skönt med en paus så du kommer ikapp mentalt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns få personer som kan göra dig så upprörd som en släkting. Hen har en förmåga att trycka på alla dina känsliga punkter på samma gång och det gör dig galen. Idag bör du hålla distansen till den här personen eftersom du påverkas av Månen och är extra känslig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att agera efter förnuftet. Låt inte känslorna rusa iväg med dig när du får viss information. Ta den för vad den är och inse att du egentligen inte vet så mycket ännu, utan att det är bättre att avvakta tills du vet mer.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du är på ditt charmigaste humör och då vill alla umgås med dig. Under den här dagen får du möjligheten att be om ursäkt till en vän som du ignorerat den senaste tiden för att du har haft annat som tycker är intressantare för dig. Hen accepterar din ursäkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag njuter du lite extra av livet, särskilt efter lunch då den sista av en rad utmaningar är klara. Äntligen kan du ta det lugnare och fokusera på andra saker än karriär och ambitioner. Nu blir det en liten paus innan nästa utmaning kommer. En oskyldig flirt utvecklar sig till något mer den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig för en vän, släkting eller en partner som råkat ut för något. Du försöker att inte tänka så mycket på det eftersom det inte finns något du kan göra just nu, men tankarna mal ändå på i bakhuvudet. Försök att ha tillförsikt, saker kommer att ordna upp sig så småningom.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på passiviteten i ditt liv just nu. Visst gör du småsaker och en del aktiviteter utanför jobbet men inget som verkligen ger en aha upplevelse. Du känner som om du står och stampar på samma punkt hel tiden. Kanske är det dags att ta tag i ditt liv på riktigt?

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons