Onsdag 29/5

29 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig och rolig onsdag där fokus ligger på detaljer och på att vinna. Det kan handa om en vadslagning på jobbet, en utmaning eller en tävling. Eftermiddagen blir harmonisk. Då umgås du med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som försöker tänka positivt i de flesta situationer och idag får du en rad besked som är väldigt gynnsamma för din del och som kommer att förenkla livet framöver. Du inser att du oroat dig i onödan och en sten faller av dina axlar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Känslan av att vara otillräcklig infinner sig idag. Du tycker att du gör ditt bästa, men din chef vill att du ger lite till. Du vet inte riktigt vad hen kräver av dig, men du har en känsla av det är mer än du är bredd att ge just nu. Ha en rak kommunikation med din chef.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är första dagen på väldigt länge som du känner dig odelat positiv. Du njuter av att umgås med dina vänner, av fika på jobbet och av att ha det allmänt mysigt. Under den onsdagseftermiddagen har du kul, du släpper loss och du charmar allt och alla omkring dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir svårt att vara helt ärlig mot en person som uppenbarligen är mer intresserad av dig än tvärt om. Du vill inte såra hen, samtidigt som du vet att du aldrig kommer att känna på samma sätt för hen som hen känner för dig. Den här dagen flirtar du med någon som väcker starka känslor i dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns många sätt att säga samma sak på så välj både ditt tonfall och dina ord med omsorg idag. Om du uttrycker dig väl så kommer du undvika att trampa dina kollegor på tårna samtidigt som du får sagt det du behöver säga.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen bjuder på olika typer av förändringar. Du inser att du måste acklimatisera dig efter din nuvarande situation och det innebär att du inte kan gå och längta efter det som varit utan att du bör se möjligheterna i det som kommer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns få personer som får dig på så gott humör som en kollega och vän. Hen vet alltid att säga de rätta sakerna och hen får dig ofta att skratta. Under den här dagen stärks ert band ytterligare när ni får arbeta med en svår uppgift tillsammans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lycklig just nu och det märks på hela din utstrålning. Du är glad, förälskad och du lever för nuet. Tyvärr gör det att du ignorerar viktiga saker som har med din framtid och med ditt arbete att göra. Du har svårt att fokusera på annat än på dina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir helt annorlunda mot vad du tänkt dig. Du vill egentligen bara ta det lugnt efter arbetet, men det händer saker som förändrar situationen radikalt och du kastas in i ett litet äventyr på kvällen, eftermiddagen. Det blir en rolig, flirtig och händelserik onsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är på tiden att du bestämmer dig för vilken linje du ska gå på när det gäller din relation till din chef. Du har velat alldeles för mycket fram och tillbaka den senaste tiden vilket har gett ett dåligt resultat. Nu kommer en påverkan in från Mars som hjälper dig att hitta tillbaka till ditt vanliga driv igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen försöker du övertala en vän eller partner att tänka om. Det går inte alls och resultatet är att ni gör saker på olika håll istället för tillsammans. Du är lite irriterad på hens lathet. Din vän märker inte av din irritation utan tycker att allt är underbart just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons