Torsdag 30/5

30 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det känns som du kan varva ned den här torsdagen. Det harvarit mycket de senaste veckorna så du förtjänar verkligen en paus där du kan andas och komma igen mentalt. Under den här dagen är det främst familj och vänner som står i centrum för din uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen väljer du att göra en sak i taget. Du har insett att det knappast är någon idé att stressa för det sätter snarare käppar i hjulet för dig än att det driver på dig på ett positivt sätt. Det blir en bra torsdag där du även hinner skämma bort dig själv lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som älskar att kunna improvisera och det får du möjlighet till idag. Det blir en rolig och kreativ torsdag där du utmanar dig själv på olika sätt. Under eftermiddagen får du chansen att pröva på något som du inte har haft tid med tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Du lyckas klanta till det lite idag, men du försöker släta över misstaget genom att helt enkelt låtsas som det aldrig hänt. Att sticka huvudet i sanden är något av din specialitet. Du vet precis hur du ska kunna strunta i saker som annars skulle störa dig. I övrigt en mycket bra torsdag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det hjälper inte att argumentera eller försöka övertyga en familjemedlem eller släkting om att du har rätt. Hen kommer inte att se den här saken ur din synvinkel så du får helt enkelt lägga ned det här övertalningsförsöket. Under torsdagen lyckas få en vän att vara lite mer impulsiv än vanligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar allt på ett kort idag och det verkar vara väldigt smart gjort. Du lyckas med att övertyga din familj om en förändring på jobbet som kan gynna båda parter och framförallt dig själv i ett längre perspektiv.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en innehållsrik torsdag där du ser till att vara så aktiv som möjligt. Du behöver komma ut och röra på dig för att kunna bearbeta alla tankar som snurrar i huvudet. För dig är det enklare att komma fram till ett beslut om du låter ditt undermedvetna få bestämma.

Skorpionen 23/10-21-11

Den härdagen handlar om att försvara det du tror på. Det behöver inte vara så dramatiskt, det innebär egentligen att du inte viker ned dig bara för att du får andra emot dig. Det här är viktigt för dig så stå på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det du gör idag är inte riktigt moraliskt försvarbart och det vet du om, men känslorna tar överhand och då överreagerar du. Det handlar om kärlek och då är du extra känslig. Under den här dagen försöker du göra din partner svartsjuk genom att flirta med andra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir väldigt trött när du ser hur en vän ställer till det för sig. Det som borde vara så enkelt och harmoniskt gör hen komplicerat och dramatiskt istället. Idag försöker du undviker den här typen av konflikter och satsar på att ha kul med dina vänner. Det blir en riktigt trevlig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta hänsyn och lyssna på din partner och på din familj. Ibland svävar din fantasi iväg lite väl mycket och då kan det hända att du gör impulsiva saker som att boka semestrar eller bjuder in gäster utan att kolla med den övriga familjen. Idag är en sådan dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är innerligt trött på att alltid behöva vara på din vakt. Just när allt känns som mest harmoniskt och härligt så sker det något som grusar stämningen och som får dig att bli avvaktande och irriterad istället för att vara lycklig och glad. Idag väljer du en annan väg än konfrontation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons