Fredag 31/5

31 maj, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du lyssna på flera åsikter samtidigt men du kommer raskt fram till att det är din åsikt som är den bästa. Dagen handlar om att kompromissa och om familjen. Kvällen bjuder på en överraskande och positiv nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Du blir förvånad över hur lojala och omtänksamma kollegor som du har. Nu när det är extra tufft för dig så ställer de upp ut över det vanliga. Det blir en bra, produktiv och intressant fredag. Du lyckas med något som du inte brukar klara av i vanliga fall.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det handlar om att förlåta och gå vidare. Vissa konflikter är inte värda att älta i all evighet. Det som din vän har gjort mot dig är beklagligt, men samtidigt rätt så förståeligt. Tänk på att det sällan är en persons fel att två grälar.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen passar du på att umgås mycket med en nära vän. När ni bråkar eller är osams saknar du hen förfärligt mycket och du har insett hur stor del av dina tankar som hen upptar. På torsdagen är ni impulsiva och hittar på spontana aktiviteter främst utomhus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fokus ligger på att inte bli irriterad eller svartsjuk idag. Dina känslor förstorar ofta upp situationer till mer än vad de egentligen är, särskilt om du är osäker på vad din förälskelse känner för dig. På kvällen är det fest, middag eller grillmys som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Du är misstänksam mot en komplimang som du får idag. Var inte det, du förtjänar den så sug åt dig. Under dagen lyckas du kombinera nytta och nöje på ett högst tillfredsställande sätt. Kvällen handlar främst om god mat och trevligt umgänge.

Vågen 23/9-22/10

Du hinner inte med så mycket som du skulle önska den här fredagen. Du har en späckad lista full av förväntningar och det gäller att inte bli besviken om allt inte inträffar idag. Fredagen kretsar till stor del kring familjen och kring en privat händelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Det gäller att vara så aktiv som du kan de här dagarna. Du har inte så mycket marginal att spela med så se till att planera noggrant. Under fredagen får du ett förslag av en vän som rör en kortare resa. Du är väldigt frestad att hänga på, samtidigt så är du högst osäker på om du har råd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen tar du ditt ansvar på flera olika sätt. Du visar upp en ovanligt mogen attityd som klär dig, Din vän blir förvånad av ditt beteende, men försöker att dölja det. Under eftermiddagen är du spontan, busig och på ett strålande humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en dag i frihet som du ägnar åt att göra så lite som möjligt. Oavsett om du tittar på serier, solar eller tar en långpromenad så blir det en harmonisk dag där du skämmer bort dig själv. På kvällen är du bjuden på en fest som kommer visa sig bli väldigt intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är redo att ta dig an mindre projekt den här fredagen, men inget som är för omfattande eller tar för lång tid. I det stora hela handlar den här dagen om att ta det lugnt och om att umgås med familjen. Kvällen blir överraskande spontan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trånar efter något som ligger strax utom ditt räckhåll. Det är inte omöjligt att din dröm kan förvandlas till verklighet, men det kommer att komplicera till många av dina privata relationer. Frågan är om passionen är värd kostnaden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons