Lördag 1/6

01 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du att ta det lugnt och komma i balans. Du har många tankar som kretsar omkring i huvudet så det gäller att du får tid att fundera och reflektera. Den här dagen är du gärna utomhus, fysiskt arbete och frisk luft hjälper dig att rensa i hjärnan.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig i ganska bra form den här lördagen. Är du ledig fokuserar du på hemmet och på familjen. Det blir en mysig, men lugn dag. Arbetar du så håller du ett lagom högt tempo. För dig är det viktigt att hinna med men att inte stressa. Kvällen blir trevlig och full av nöjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ha kul och att njuta av nuet. Det blir en bra lördag där du lyckas med att båda göra vissa onödiga inköp, skämma bort dig själv och uppdatera dig på det senaste skvallret. Du inser hur mycket du har missat när allt fokus har legat på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

På lördagen försöker du dra igång en aktivitet men de flesta av dina kompisar är lite sega. Det är som om de inte riktigt orkar engagera sig. Du tvekar om du ska kontakta en vän som det varit lite upp och ned med den senaste tiden, men bestämmer du dig för att göra det så kommer du få en riktigt bra dag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på ett strålande humör och du har massor av idéer på aktiviteter. Om du jobbar är du kreativ och skapande. Du känner dig ovanligt inspirerad och du vill utvecklas både inom det praktiska och inom det teoretiska. Det finns mycket värme i ditt horoskop. Som singel är du redo för kärleken.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen kretsar kring praktiska saker som har med ditt boende att göra.  Det kan vara en förändring eller ombyggnad hemma, du kanske budar på en lägenhet eller så tillbringar du dagen med att piffa upp hemmet. Under den här dagen får du nyheter som rör en släkting.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intressant lördag där en mindre diskussion utvecklar sig till en konflikt. Grunden är ett missförstånd som både du och din vän är oförmögen att se. Ni lyssnar inte på varandra ordentligt utan pratar bredvid varandra istället. Kvällen blir lättsam och kan bjuda på en fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen försöker du att inte låta din ilska gå ut över fel personer. Just nu svänger ditt humör väldigt på grund av Uranus och det reflekterar sig i det mesta du tar dig för. Under lördagen får du en möjlighet att skapa med händerna, ta den du behöver något att distrahera dina tankar med.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om vänskap, om att stärka relationer och om att våga visa känslor. Ofta sätter Skytten upp en glad fasad fast det kanske inte stämmer med hur du känner dig inuti. Det finns bara ett fåtal personer som verkligen vet hur du mår när du mår dåligt. Idag får du goda nyheter.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en överraskande lördag på många sätt. Den kretsar kring kärlek, passion, missförstånd och drama. Trots allt som händer kring dig och som händer dig personligen så blir det en rolig dag som du kommer att minnas länge. Du blommar upp och du förtrollar omgivningen med din humor och din charm.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte nödvändigt att förklara sig för en släkting. Hen kommer ändå inte att förstå exakt vad du går igenom just nu. För dig finns det en del problematik i privatlivet, men det är hinder som kan övervinnas med lite tålamod och tillit till att allt ordnar sig så småningom.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen så tar du ett drastiskt beslut. Du kommer kanske inte verkställa det direkt, men du har bestämt dig och du vet att det bara är en tidsfråga innan du genomför den här förändringen som rör ditt privatliv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons