Söndag 2/6

02 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir ovanligt rolig. Har du ett förhållande så tillbringar du gärna dagen med din partner. Som singel är det kompisar och aktivitet som gäller. Har du möjlighet så deltar du gärna i en utmaning eller tävling av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig för vissa saker som rör arbetet idag. Det handlar om en problematik som rör sommaren, personal, sjukdomar och semestrar. Oavsett om det är du som står med ansvaret för sommaren eller bara blir drabbad om allt inte fungerar så känner du dig maktlös. Ventilera dina tankar med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir bättre om du försöker se positivt på din nuvarande situation. Även om saker kanske inte har utvecklat sig så som du hoppats så kommer du snart att inse att du faktiskt har haft tur. Du måste bara se fördelarna istället för att haka upp dig på nackdelarna. Kvällen blir givande och trevlig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är svag för en väns charm och du kan inte sluta tänka på hen hur du än försöker. Den här personen har nästlat in sig i ditt hjärta och känslorna växer sig starkare varje gång ni ses det är därför er relation är så komplicerad. Dagen handlar om relationer helt enkelt.

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar inte så mycket över framtiden just nu utan försöker att fånga nuet istället. Det blir en bra söndag där fokus ligger på att ha kul och spendera tid med vänner och familj. En äldre släkting har något att berätta den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar fråga om tillåtelse fast du är orolig för svaret. Det handlar om något som kan vara riskabelt, samtidigt som du vet att du har mycket att vinna om du vågar ta risken. För dig väger fördelarna över nackdelarna. Under eftermiddagen passar det bra att göra vissa nödvändiga inköp.

Vågen 23/9-22/10

Det finns så mycket du skulle vilja säga till en vän, men du vet inte vart du ska börja. Det har hänt en del sedan sist ni sågs och det är svårt att ta igen så lång tid på bara några timmar. Du kommer att upptäcka att det inte behövs så mycket ord mellan er, ni har en så stark vänskap att den bygger broar utan ord.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen passar du på att engagera dig i någon form av välgörenhet. Det kan vara ett uppdrag för en klubb eller förening eller så hjälper du några vänner med ett projekt. Det blir en berikande och lärorik dag där du känner dig uppskattad och behövd.

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket att ta hänsyn till i ditt liv just nu så fatta inga förhastade beslut den här söndagen. Skytten är väldigt impulsiv och agerar ofta på en känsla snarare än på konkreta fakta vilket gör att du ibland inte tänker dig för utan bara gör. Idag finns det en risk att du blir lite väl impulsiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om engagemang, fokus och viljan att vinna. Du är återigen i ett sammanhang som kan jämföras med en tävling. Som den envisa Stenbock och vinnarskalle du är så tänker du inte låta dig besegras. Du tänder till när du känner att du har något att bevisa.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Söndagen blir bra. Du hinner med mer än du tänkt dig hemma och du är ganska nöjd över din insats. Den här dagen handlar mycket om att komma ikapp med små projekt. Du tar dig också tid att bara vara och att njuta av att slippa stressa.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag fräser du ifrån åt en vän eller din partner. Du har byggt upp en irritation under en längre tid och den här söndagen inträffar något som får bägaren att rinna över. Det handlar om att ni två är så väldigt olika i er grundpersonlighet, och eran inställning till det mesta i livet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons