Måndag 3/6

03 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har höga förväntningar på den här måndagen. Det verkar som du ska göra något som bryter det vanliga arbetet. Det blir en rolig dag som kantas av dråpliga misstag och många skratt. Kvällen blir betydligt senare än den borde bli.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv måndag där fokus ligger på att hinna med. Du känner att du mentalt kommit efter när det gäller både arbetet och vissa sociala delar. Dagen blir bra, men periodvis stressig och på kvällen är du helt utmattad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig att inte bli arg på en kollega fast hen ofta lyckas gå över gränsen för det passande. Du känner dig allmänt positiv och då är det enklare att ta den här typen av lättrare konfrontationer utan att bli irriterad.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir faktiskt en helt magisk måndag för din del. Alla dina drömmar går i uppfyllelse på en gång och du känner att du helt går upp i nuet. Det finns ingen gårdag och ingen morgondag, bara det som sker just här och just nu. Dagen kretsar kring vänskap, värme och kärlek.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på hugget och det är svårt för dina kollegor att helt hänga med i ditt tempo. Som vanligt bryter du mot alla former av förbud och väljer att gå din egen väg. När Lejonet är på det här humöret finns det inga begränsningar och inget som kan stoppa dina planer.

Jungfru 23/8-22/9

Du får möjligheten att tillbringa dagen med en person som du verkligen tycker om. Ni har växt samman den senaste tiden och du känner att du hittat hem. Dagen bjuder på en del utmaningar, men inget som du inte kan tackla så länge du har din vän vid din sida.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du hitta en kompromiss som passar alla i din grupp, men det är inte så enkelt när man har med starka viljor att göra. Du älskar dina vänner och kollegor men du kan bli väldigt irriterad på att de ofta är så egocentriska.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på ett äventyr och en utmaning som du inte kan tacka nej till. Även om du varken har ork eller tid att ta dig an något mer i ditt liv just nu så låter du dig ryckas med av dina kollegors entusiasm och glädje. Det blir en fantastisk måndag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du bara vara med en person, men det är många som vill ha hens uppmärksamhet och du känner dig lite bortglömd. Tänk på att du inte alltid behöver vara i fokus. Du är den person som hen bryr sig mest om så oroa dig inte så mycket utan se till att ha kul på egen hand.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir livfull, händelserik och härlig. Du gör saker som du inte trodde att du skulle våga göra och du njuter av varje sekund som du utmanar dig själv. Väduren står i ett förhållande till ditt tecken som ger dig både mod, äventyrslystnad och ett härligt driv. Det blir en väldigt sen kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen bjuder på en ganska rolig problematik. Det handlar egentligen om ett val som enbart erbjuder fördelar oavsett vilken väg du väljer att gå. Det är inte ofta som du ställs inför den här typen av enbart positiva förändringar. På kvällen vill du gärna fira med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du riktigt roligt. Du skjuter undan allt grubbel och alla tankar på framtiden. För dig handlar måndagen om gemenskap, äventyr och innovativa idéer. Idag så charmar du alla du möter och du känner dig omsvärmad och populär. Kvällen kan bjuda på en känslomässig storm.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons