Tisdag 4/6

04 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en harmonisk dag där du knyter starka band till en kollega. Ni har fösts samman av olika omständigheter, och nu vill du bygga på den grund som ni har lagt inför kommande framtid. Under eftermiddagen får du en nydanande idé.

Oxen 20/4-20/5

Det finns olika sätt att säga olika saker så det gäller att du vet hur du ska formulera dig idag för att det ska hjälpa dig att nå dina mål. Din chef har en tendens att slå bakut om hen känner sig tvingad så det gäller att få hen att tro att det här är hens idé från början.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du oroar dig för mycket just nu. Det hjälper inte att grubbla över saker som du inte kan påverka i nuläget utan försök att fokusera på det som du faktiskt kan förändra. Dagen handlar om att lägga upp både kortsiktiga och långsiktiga planer.

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig för att en vän ska tycka du är för mesig, gör inte det. Hen älskar dig precis som du är, oavsett om du är mjuk eller tuff. Idag får du en komplimang som inte bara gör dig glad, den stärker ditt självförtroende något enormt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ta och om att ge, om kompromisser. Du är inte van att göra som alla andra vill, men du inser nyttan av försöka att anpassa dig till gruppen. Den här dagen kan du inte låta bli att flirta med en kollega och hen ger dig en positiv respons.

Jungfru 23/8-22/9

Du tolkar ett rykte lite bakvänt och då kan det bli väldigt fel. Det du hör handlar mer om rena spekulationer än om fakta. Den här tisdagen blir väldigt kreativ och du får möjligheten att visa dina konstnärliga talanger.

Vågen 23/9-22/10

Att bli arg kommer knappast att hjälpa dig idag. Det är tålamod, tålamod och ännu mer tålamod som gäller. Försök att vara lite flexibel när det gäller scheman och tider. Du behöver möjligheten att kunna ändra på kort varsel.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här tisdagen tar du hand om en person som mår dåligt, det kan var fysisk ohälsa eller ett problem som hen brottas med. Du visar både empati och handlingskraft när du lyckas övertyga hen om att göra något åt sitt problem istället för att bara oroa sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på få överraskningar och det kanske är bra för din del. Du behöver en paus i en annars så händelserik period av ditt liv. Under dagen får du en fin komplimang som få dig att känna dig trygg och uppskattad. Kvällen blir romantisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är full fart i ditt liv just nu, Det finns inte plats för några halvmesyrer utan du går på högsta växeln hela tiden. Under den här dagen får du höra något som du först inte tror är sant, men som visar sig vara fakta. Den här informationen vänder upp och ned på vissa saker i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns  få saker som du inte tacklar med förnuft och logiska beslut men idag agerar du rent känslomässigt inför ett problem. Du vet att du inte tänker rationellt i det här fallet men du kan inte hjälpa att du känner så som du gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns begränsningar som du måste tackla idag. Du känner dig lite bunden och du ogillar att inte ha friheten att göra vad du vill med vem du vill. I övrigt blir det en ganska händelselös men trevlig dag där fokus ligger på att samarbeta och ha kul.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons