Onsdag 5/6

05 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir intensiv och du gör ditt bästa för att hänga med i ett tempo som egentligen är lite för högt för att du ska uppskatta det. Dom tur är blir dagen rätt så kort så du kan varva ned under eftermiddagen och kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen blir det mycket att göra, men du lägger upp det på ett bra sätt för att slippa den värsta stressen. Under dagen får du höra lite skvaller som piggar upp mitt i allt jobb. Kvällen blir mysig och familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig lite förvirrad idag. Du har fått information som du inte riktigt vet vad du ska göra med, men du vet att den är viktig. Under dagen så klarnar vissa bitar mer och mer och du börjar se helhetsbilden. Kvällen ägnar du åt att ny upptäcka en hobby som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Det är lite rörigt i ditt huvud just nu så du har svårt att fokusera på det som handlar om jobbet idag. Många tankar väver fram och tillbaka och många rör framtiden och sommaren. Trots detta presterar du bättre än förväntat inom ett visst område och du blir stolt över dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att vara beredd på det mesta som sker. Det kommer att bli en rolig, lite omtumlande och ganska konstig dag. Plötsligt flirtar en person med dig som du var helt säker på bara var din vän. Hen har eller har nyligen haft ett förhållande vilket gör situationen ännu mer konstig.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt rak när du vill och det vill du idag. Det finns ett driv och ett fokus i ditt horoskop som hjälper dig att tänka framåt samtidigt som du inte tappar koncentrationen på nuet. Du vet att det inte är så långt kvar innan tempot trappas ned både privat och på jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Du pratar mycket om vad du vill just nu men inte hur du ska nå dina mål. Det är mer drömmar och visioner än konkreta planer. En chef blir lite irriterad på ditt svävande sätt och kan ryta ifrån. Under eftermiddagen väntar en trevlig överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en hel del saker som du bör fundera över innan du tar ditt projekt till nästa nivå. Visst är du nästan redo, men det skadar inte att kolla igenom både siffror och tidsplanen en gång till. På kvällen får duett uppiggande samtal eller sms av en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Saker förändras och du har förändrats själv en hel del den senaste tiden. Du inser att det snart är sommar och då vill du kunna vara fri att göra som du vill och inte bunden av avtal och löften. Du håller på att säga farväl till en period i ditt liv samtidigt som du är på väg in i något nytt och spännande.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att prestera och plötsligt så vaknar vinnarskallen i dig igen. Du inser att du faktiskt kan bli den bästa som ett visst område och då lägger du manken till lite extra. Kvällen handlar om vänner, om musik och om att finnas för varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara nog så tjurig när du vill och idag är du på extra dåligt humör för att en kollega inte levererar i tid. Du känner ett ansvar inför din chef när det gäller den här personen eftersom du en gång i tiden gått i god för hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du anar en förändring och frågan är om du är mest lättad eller ledsen för den. Det har varit en härlig tid, men du känner att det är dags för en förnyelse av något slag. Idag passar du på att visa upp dina talanger inom ett atletiskt område.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons