Fredag 7/6

05 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen lämnar utrymme att vara spontan och det passar dig bra. Oavsett om du arbetar eller är ledig så blir den en bra dag där du låter kreativiteten flöda. Du behöver verkligen få utlopp för din konstnärliga sida. Det var länge sedan du gav dig hän på det här sättet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara förståndig och inte bli allt för upprörd om du inte lyckas på första försöket. Du måste inse att du faktiskt är en nybörjare inom det här området. Även om du är lättlärd så kräver ditt nya projekt en del finmotorik och en hel del övning. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska lugn fredag där fokus ligger på hälsan och på att återhämta sig efter en intensiv period både privat och på jobbet. Om du börjar känna dig sjuk så ska du vara extra rädd om dig själv, du behöver både regelbunden sömn och bra mat för att komma ikapp rent fysiskt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du väger dina ord på guldvåg idag. Du vill att det ska bli helt rätt från början den här gången. Förra gången du försökte förklara hur du kände slutade allt i kaos så tänk efter innan du öppnar munnen. Du har så mycket att vinna och så lite att förlora på att våga visa känslor.

Lejonet 23/7-22/8

återigen går du och väntar på at något ska hända, men du vet inte riktigt vad. Du känner på dig att det är en förändring på väg in i ditt liv, men du vet inte inom vilket område eller hur stor den är. Den här dagen blir du glatt överraskad av ett initiativ som en av dina vänner tar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara bestämd och att inte vika sig bara för att din familj utövar påtryckningar på dig. Ibland är det faktiskt inte majoriteten som ska få bestämma, i vissa fall måste man kompromissa som familj och låta alla bli lite nöjda.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika varianter på samma aktivitet idag så du väljer helt enkelt den som passar dig bäst både när det gäller din fysiska kapacitet och vad du tycker är kul. Kvällen bjuder på en oväntad twist. Var öppen för nya idéer.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen säger du nej till en vän fast du egentligen vill spendera dagen med hen. Du är arg på den här personen för att hen har prioriterat annat än dig den senaste tiden och nu vill du ge tillbaka med samma mynt.

Skytten 22/11-21/12

Du är strålande lycklig just nu och du njuter av att bara vara. Du orkar inte vara social eller umgås med vänner för dig är det kärleken som gäller. Se bara upp så att du inte förlorar dina vänner nu när du stänger in dig med din partner. Vänskap är något som kräver underhåll.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du förvånad när en person säger vad hen egentligen känner för dig. Du vet inte riktigt hur du ska reagera eftersom du blir lite överraskad över din väns plötsliga öppenhet. Välj dina ord med omsorg och undvika att säga vad du känner innan du är säker på att du vet vad det är du verkligen känner.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen kretsar kring familjen och kring dina närmaste. Det har varit en lång vår med mycket arbete så du uppskattar de här lediga stunderna extra mycket. Under eftermiddagen och kvällen får du möjlighet att testa en ny hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lita fast och du vet inte hur du ska hantera situationen. På ytan är allt som vanligt, men inom dig så kokar du av frustration och en känsla av att du missar det som verkligen skulle kunna betyda något för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons