Torsdag 6/6

06 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du får chansen att bevisa att du kan i ett ganska udda sammanhang. Det blir en berikande och rolig dag där individen går före gruppen och du hyllas. Under eftermiddagen ger du en komplimang till en vän eller din käresta.

Oxen 20/4-20/5

Du tar bladet från munnen idag och säger vad du tycker och tänker om en viss sak. Det är inte ofta som du är så här öppen med dina känslor, men för dig är det viktigt att markera att en vän har gått för långt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är osäker på vilket svar din vän förväntar sig av dig så därför försöker du ge hen ett ganska vagt besked. Torsdagen i övrigt blir en produktiv och bra dag där du får chansen att visa upp din kreativa sida. Kvällen blir annorlunda men intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen. Äntligen våga du lita på dina känslor och du är inte så misstänksam som du har varit tidigare. Du har insett att problematiken finns i ditt huvud, inte någon annanstans.  Kvällen bjuder på musik, vänner och massor av skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar igång en show idag och du får en hel del uppmärksamhet. Just nu tycker du det är lite kul att stå i centrum. Solen är stark i ditt tecken och det underlättar för dig både när det kommer till ditt arbete och till privata relationer. Du har just nu lätt för att vinna människors förtroende.

Jungfru 23/8-22/9

Du samarbetar med en vän eller släkting för att hitta den bästa lösningen på ett problem som du har. Det handlar om något som har med ekonomin och med investeringar att göra. Eftermiddagen bjuder på en del förändringar.

Vågen 23/9-22/10

Du vill känna värme och trygghet idag och därför så väljer du den säkra vägen istället för att utmana dig själv. Vågen mår som bäst när allt är jämvikt och när du slipper balansera på en knivsegg. Idag har du en riktigt bra dag där familjen är i fokus.

Skorpionen 23/10-21-11

På torsdagen tar du tag i ett projekt som strandat lite. Du vet att du kommer ha tid att pyssla med det under den här helgen. På torsdagen får du chansen att prata med en granne om ett rykte som du har hört.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte alls så som du tänkt dig den. Du är irriterad på en vän för att hen inte ger dig tillräckligt med uppmärksamhet. Du tycker att hen visar intresse för någon annan istället och det gör dig frustrerad. På ytan har du kul, du umgås med vänner, kanske är det på en fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en härlig glädje och massor av dynamik i ditt tecken just nu.  Den här dagen handlar om att vara sig själv och att umgås med människor som du tycker mycket om. Under den här dagen känner du att en spänning växer mellan dig och en bekant. Det finns en kemi mellan er som inte går att förneka.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en riktigt lyckad nationaldag för din del. Du njuter av att slippa vardagen för ett par dagar. Du behöver den här möjligheten att komma ikapp rent socialt. Kvällen handlar om att umgås med nya bekanta och gamla vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är enklare att säga sanningen än att hela tiden försöka trycka undan sina känslor. Risken är stor att dina känslor bara växer ju mer du försöker ignorera dem. Kvällen blir trevlig, social och fylld av en intim laddning i luften mellan dig och en vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons