Lördag 8/6

08 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du känner dig lite omotiverad idag och du vet inte varför. Du deltar i en gruppaktivitet av något slag, men du gör inte så bra från dig som många förväntat sig. Under eftermiddagen försöker du påpeka ett fel för en släkting, men hen har svårt för kritik, särskilt från dig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir mysig. Du har en del mindre projekt att ta tag i, men du ser till att unna dig lite vila och att bara njuta av livet mellan alla måsten. Kvällen handlar om att se en möjlighet som dyker upp. Det här är något av ett familjebeslut så låt alla vara med och bestämma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du dras till personer som förstår hur du resonerar och idag så väljer du att enbart spendera din tid med människor som du trivs med. Under den här dagen planerar ni aktiviteter under sommaren och passar på att shoppa lite. Du har lätt för att fynda just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Den här helgen handlar om att vara den som tar för sig. Du har insett att inget roligt händer om du inte är den som står för initiativet, alltså ser du till att få igång dina kompisar. Du njuter av livet just nu, särskilt när du spenderar dina dagar med dina vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Du har insett att du måste jobba hårt för att komma ditt du vill nå, men det är värt besväret det vet du. Du kan ha en ängels tålamod om du känner dig motiverad och just nu så planerar du långsiktigt inför hela sommaren. Kvällen blir mysig och romantisk om du är förälskad.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du blir irriterad på den person som står dig närmast just nu. Du förstår inte alltid hur hen tänker. Hen har en förmåga att inte reagera på samma sätt som du när det kommer till känslomässiga utspel.

Vågen 23/9-22/10

Det spelar egentligen ingen roll vad du gör idag så länge du får spendera dagen tillsammans med människor som du tycker om. Det blir en lördag som kantas av skratt och upptåg. Få personer kan vara så spontana och påhittiga som en entusiastisk Våg.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det kommer ta tid för dig att inse vad det är som är fel just nu. Det handlar om att du hela tiden tror att du har koll, men i själva verket sker det många saker i ditt liv som du inte har en chans att påverka. Du måste bli lite mer realistisk i dina bedömningar.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn lördag som du inte gör särskilt mycket alls. Helst skulle du spendera den med den person som betyder mest av allt för dig, men hen verkar vara upptagen med annat och då blir du lite handlingsförlamad. När en Skytt bli uppslukad av något så försvinner du in i det nya intresset helt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker att inte oroa dig när det gäller en vän, men du har en gnagande känsla av allt inte är så bra som det verkar vara. Det handlar om små saker, men sammanlagt bildar de en lite oroväckande helhetsbild. I övrigt en lördag som handlar om dig och om att skämma bort dig själv. Kvällen blir hysteriskt rolig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir trevlig och lagom intensiv. Du har ett par mindre projekt som du måste avsluta, sedan kan du ta helg på riktigt. På kvällen passar du på att planera vissa saker som har med sommaren att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig fastbunden och det trivs du inte med. Viljan att vara fri växer sig starkare och starkare hos dig för varje dag, men du försöker att undertrycka den känslan för du tror att det bara är temporärt. Tyvärr har det motsatt effekt mot vad du hoppats på.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons