Söndag 9/6

09 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns en moralisk aspekt på det du är på väg att göra. Du kanske ska överväga den innan du agerar. Vanligtvis så styrs inte Väduren av etiska normer på samma sätt som övriga tecken. De är banbrytande och ofta på gränsen för det acceptabla, men idag ligger det i ditt eget intresse att hålla dig inom ramen för det passande.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen har du många järn i elden och det gäller att hålla högt tempo från början och framåt. Det blir en bra dag med många skratt och en mycket kreativitet. Kvällen blir lite sen eftersom du helt går upp i det du gör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns möjligheter att utvecklas den här söndagen, det gäller bara att se möjligheterna istället för hindren. Under den här dagen får du höra talas om ett nytt, lite roligare projekt på jobbet. Du funderar på att anmäla ditt intresse.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt lycklig just nu. Även om du kanske inte är precis där du drömmer om att vara så är du nära nog. Den här dagen kretsar kring vänskap, kärlek och värme. Är vädret fin tillbringar du gärna dagen utomhus, annars duger filmmaraton lika bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nu när du vet vad du vill är det enklare att fokusera på hur du ska göra. Du tar små steg mot ditt mål, och du känner att du kommer närmare och närmare den plats du vill vara. Om det handlar om kärlek så är det tålamod som gäller, börja med en nära vänskap och bygg vidare från den.

Jungfru 23/8-22/9

Dagarna går fort den här perioden vilket gör att du inte hinner med alla projekt som du planerar. Du känner en stress över att inte räcka till. Sänk kraven du kan inte vara överallt på en gång. Kvällen kretsar kring ett familjeproblem.

Vågen 23/9-22/10

Den här sommaren är det massor av energi som går åt att fokusera på fel saker. Försök att prioritera det som är viktigt i ditt liv, allt annat får komma sekundärt. Kvällen bjuder på en upplevelse som du sent ska glömma.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör dig till idag för att du vill imponera på en viss person. Tyvärr så lyckas du inte visa upp dina bästa sidor utan hen ser bara att du försöker lite för mycket hela tiden. Kvällen handlar om en hemlighet och ett löfte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är nervös för något just nu. Det handlar om en upplevelse som du vill ska bli perfekt på alla sätt, men du har en känsla av att dina förväntningar är lite högt ställda. Den här dagen lägger du mycket energi på att förbereda dig för det här evenemanget.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt mysig söndag som du delar upp mellan fysisk aktivitet och hemmamys. Oavsett om du tillbringar dagen med vänner eller själv så njuter du i fulla drag. Ett överraskande sms eller samtal kan få dagen att ta en kärleksfull vändning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av den här dagen. Den ägnar du helt och fullt åt det du tycker bäst om att göra. Det blir en ganska lugn, men ändå innehållsrik dag där du känner att du får möjligheten att vara när naturen och umgås med dina vänner. Kvällen kretsar kring mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte alls omöjlig, i alla fall enligt dig själv, men nu har din partner/vän gått för långt. Fiskar har alltid haft svårt för ultimatum, kanske beroende på att ni har så svårt att bestämma er. Du blir arg på din partner/vän på riktigt när hen försöker pressa fram ett svar som du inte är beredd på att ge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons