Måndag 10/6

10 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det ligger förväntan och massor av spänning i luften idag. Du vet att något kommer att hända, men du vet inte vad. Under dagen är du ganska aktiv i en sport av något slag. Kvällen bjuder på en intressant vändning och en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir väldigt aktiv för din del, men den bli också lite sorglig och konstig. Du tar farväl till något som varit en del av ditt liv länge bara för att kunna gå vidare i nya spår. Under kvällen kan det hända att en vän erkänner vad hen egentligen tycker om dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att säga nej på och idag väljer du ett trevligt men bestämt sätt att tacka nej till en inbjudan. Det handlar om en date av något slag med en person som du inte är det minsta intresserad av. Som singel blir kvällen intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det din tur att överraska. Du bestämmer dig för att verkligen vara seriös när det kommer till hur du känner. Du inser att det här kommer nog att bli din enda chans att lyfta ett lite känsligt ämne. Kvällen blir konstig, härlig och lite väl sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är missnöjd med ett val som du gjort inför den här dagen. Det var inte vad du hoppats på även om det inte är ett dåligt alternativ. Du bestämmer dig för att inget ska förstöra den här dagen och kvällen. Du är charmig och hopplöst busig vilket gör att ingen kan motstå dig. Det är din kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du är pragmatisk idag. Du inser att du kanske inte är den bästa kandidaten till en viss post, men att det i nuläget inte finns så många alternativ. Du tar ändå chansen och intalar dig själv att du kan bevisa att du är den mest lämpade, bara du får chansen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag och än ännu mer intressant kväll. Om du gillar drama så är du på rätt plats. Det är som om du hamnat mitt i en film som är en blandning av drama och komedi. Dina vänner säger och gör saker den här måndagen som du i vanliga fall aldrig skulle drömma om att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du har svårt att inte blir förvånad när du ser hur en kollega plötsligt blommar upp. Hen har piffat sig och utstrålar en ovanlig självsäkerhet. Du funderar lite på om hen kanske är nyförälskad, men du är för finkänslig för att fråga rakt ut.

Skytten 22/11-21/12

Du har höga förväntningar på den här dagen och det finns en risk att den inte lever upp till dina drömmar. Du är inte särskilt realistisk när du planerar för framtiden. Under eftermiddagen och kvällen kan du få en överraskning som du inte är så förtjust i.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en märklig, rolig och helt magisk dag att se fram emot. Du njuter av att vara där du är just nu med de människor som du omger dig med. Kvällen bjuder på sanningar, drama, tårar och förlösande skratt. Det blir ett minne för livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir lite stressig, men mycket rolig. Du slår dig ihop med en vän som du inte umgås så mycket med och det visar sig vara ett riktigt smart beslut. Tillsammans får ni en annorlunda men rolig dag och en minnesvärd kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bestämmer dig för att säga sanningen idag. Kanske inte den bästa tajmingen, men du vet att om du inte säger något nu så kommer det aldrig att bli sagt. Kvällen blir dramatisk, känslofylld och lite upprivande samtidigt som den är befriande härlig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons