Tisdag 11/6

11 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Ibland är det bättre att säga stopp än låta vissa saker pågå bara för att du inte orkar ta tag i dem. Idag är en sådan dag då du markerar mot en person som tenderar att utnyttja dig ganska ofta eftersom du har svårt att säga nej till hen.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att samarbeta. Det blir roligare, mer innovativt och helt klart intressantare om du samarbetar med en kollega och vän. Dagen bjuder på olika former av överraskningar som i längden kan led till något nytt och annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar bra men slutar sämre. Det beror främst på att du inte riktigt orkar hålla energin upp hela dagen. Det finns risk för sommarförkylningar och andra åkommor för dig just nu så var rädd om din hälsa.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag om du gör den till en bra dag. Mycket handlar om dig och ditt sätt att arbeta på. Du är nostalgisk den här dagen för du vet att det är mycket som kommer att ändras till hösten. Ett avsked markerar en slutpunkt i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att det är många som tycker om dig och söker ditt sällskap och du njuter av uppmärksamheten. Ett Lejon säger aldrig nej till en beundrare, men du kan inte förändra dina känslor och det är bara en person som får ditt hjärta att slå lite snabbare.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns många saker som du kunde säga, men du väljer att hålla tyst istället. Du känner att saker har gått för långt och att det bara blir värre om du fortsätter att älta den som hänt med din vän. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Det finns få personer som du kan bli så irriterad på som en släkting. Idag fäller hen ytterligare en plump kommentar som sårar fast du vet att hen egentligen inte menar det hen säger. Kvällen bjuder på variation.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du en uppgift ålagd dig som du inte alls vet hur du ska hantera. Du tycker inte om den här typen av arbete eftersom det inte känns så kreativt. Prata med din chef och se om du kan byta uppgifter med någon som tycker det är roligare än vad du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du medger att du haft fel men du vill inte riktigt be om ursäkt eftersom det tar på din stolthet. Tänk på att bra vänner är värda mer än all stolthet i världen. Under dagen börjar du ana en förändring i något som du trodde var tryggt och stabilt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig, lite sorglig men framför allt så blir den minnesvärd. Under dagen får du höra många historier som knyter an till ett tidigare skede i livet och du blir lite sentimental. Kvällen kretsar kring gemenskap, vänner och kanske till och med kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Du är äntligen klar med ett ganska tidsödande och i dina ögon, onödigt projekt. Dagen handlar om att påbörja något som du tycker är roligare. Under dagen får din en fin komplimang.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött på en person som hela tiden skyller sina misslyckanden på andra och inte kan se sin egen del i det hela. Du har försökt att uppmuntra och stötta, men just nu tycker du att den här personen suger mer energi än hen ger, I övrigt en rolig och minnesvärd dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons