Onsdag 12/6

12 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir som det blir den här tisdagen. Det är en rolig, konstig och på sätt och vis befriande dag för din del. Kvällen bjuder på en hobby och på ett familjeevenemang. Du pratar allvar med en vän och ni kommer varandra närmare den här märkliga dagen.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen bjuder på glädje i sin renaste form. Det blir en dag då du känner dig stolt både över dig själv men speciellt över vad någon annan har åstadkommit. På eftermiddagen är det vänner, bekanta och familj som umgås under lättsamma former.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du står inför ett besked som du både vill och inte vill ha på samma gång. Du vet att det här beskedet kommer att leda till en förändring och oavsett om den är positiv eller negativ så kommer den att påverka liv.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner att du förlorat något idag och det gör dig sorgsen. Du vet inte hur du ska bygga vidare på det du har, men i ditt fall är det bara att jobba på. Den här nya som kommer att är bra för dig. Kvällen blir väldigt minnesvärd på flera sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Kanske är det dags att du utmanar dig själv lite.  Även om du inte vågar säga exakt vad du känner så kanske du kan visa dina känslor med en handling istället. Hen tycker om din allvarliga och uppriktiga sida så plocka fram den och våga öppna upp dig lite mer.

Jungfru 23/8-22/9

Du sonderar läget idag med en chef. Du vill gärna fråga om en potentiell utvecklingsmöjlighet, men då vill du vara säker på att du får ett positivt besked. Du är inte den som gillar överraskningar oavsett vilken natur de har

Vågen 23/9-22/10.

Det finns en risk att du kommer ihop dig med en kollega idag och det är ovanligt eftersom du alltid väljer en diplomatisk utväg om det finns en. Hen går dig ständigt på nerverna och idag säger hen något som få bägaren att rinna över.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är allvarliga nyheter som når fram till dig idag och du är inte riktigt säker på hur du ska tolka den även om det inte berör dig direkt. Det blir en dag där du grubblar en hel del över framtiden och försöker att hitta dig själv i den här röran.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir inte så som du tänkt dig idag. Du hade hoppats på en rolig dag och en underbart romantisk kväll, men saker utvecklar sig på ett lite annorlunda sätt. Även om dagen blir trevlig så bli kvällen kaosartad med gräl och svartsjuka.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir både härlig och väldigt underlig. Det blir många skratt och massor av minnesvärda ögonblick under dagen och eftermiddagen. Kvällen handlar om kärlek, känslor och om att bekänna färg. Du upptäcker också att en person flirtar med dig och det gör dig väldigt förbryllad.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland är det bättre att bara flyta med än att försöka ta kontroll. Idag är en sådan dag då du bör fundera på att inte organisera för mycket utan ta dagen lite som den kommer för den utvecklar sig på ett bra sätt utan din direkta inblandning. Idag kommer en person att göra dig väldigt stolt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner väldigt mycket just nu men inte alls de känslor du trodde att du skulle ha. Du är rädd att förlora något eller någon, men inte den person som borde stå dig närmast. Du har insett att ditt liv är komplicerat och att ditt hjärta väljer att gå sin egen väg.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons