Torsdag 13/6

13 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du vet inte riktigt vad du ska ta dig till den här dagen. Det har hänt såå mycket den senaste tiden att du egentligen skulle behöva få vara ifred med dina tankar, men livet knackar på dörren och låter sig knappast stoppas av ditt behov av att få vara ensam.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen går fort och är väldigt intensiv. Du laddar för sommaren den här dagen.  På jobbet så planerar ni lite mer detaljerat inför kommande sommar och privat försöker du fixa med mindre projekt så att de blir klara innan semestern.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gärna ställer upp, men då vill du att din vän gör samma sak för dig. Idag blir du besviken på hen när hen inte vill visa samma omsorg tillbaka. Kvällen blir annorlunda, men givande. Du får massor av saker gjorda den här torsdagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det går inte alltid som man tänker och idag behöver du få vara ifred och analysera dina känslor. Samtidigt som du behöver lugn och ro så har du ett starkt behov av att få umgås med den person som gör dig hel och lugn. På jobbet väntar nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är äntligen fri från ett projekt som har präglat en stor del av din vardag den senaste tiden. Det här egentligen något du borde fira men du inser att du känner mer sorg än glädje just nu Det kommer att bli tomt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte van att vara den som leder därför känner du dig lite obekväm i den situation som du är just nu. Du skulle behöva få mer uppmuntran av din chef för att kunna visa din fulla potential. Det räcker med att någon tror på dig så blommar du upp.

Vågen 23/9-22/10

Ifrågasätt inte de beslut som din chef tar idag. Det är inte rätt tillfälle att säga emot, det enda som kommer att hända är att du hamnar i en situation som du verkligen inte vill vara i. Det är bättre att bara agera efter föreskrifterna och lyfta ämnet om det praktiska en annan dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir inte så glad när du ser vad en kollega ställt till med. Det blir din röra att reda ut trots att du inte har skapat den. Här gäller det i fortsättningen att vara tydlig med de regler som gäller. Du bör gärna se till att de finns skriftligt på det mesta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undrar om den här dagen innebär slutet eller början på något, men det kommer att visa sig att den inte innebär någonting just nu. Ditt liv fortsätter som vanligt och du känner ett inre lugn. En nyhet gör dig lite förvånad idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir överraskad av ett sms eller samtal den här dagen. Det leder till något som du inte ens kunnat drömma om, men så är du inne i en period då det oväntade händer och fantasi blir verklighet. Idag är du modig och du vågar visa dina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna, särskilt inte nu när det händer så mycket både privat och på jobbet. Idag försöker du fokusera på ett projekt som krånglar men du tycker att en av dina chefer sätter krokben för dig hela tiden. Hen bestämmer utan att ta reda på vad det är egentligen gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bestämmer dig för att ge vissa saker ytterligare en chans, men innerst inne vet du att det inte kommer att fungera i längden. Du känner dig alldeles för rastlös i din nuvarande situation för att du inte ska ta tag i situationen.  Det finns något annat som pockar på din uppmärksamhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons