Fredag 14/6

14 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är orolig för att göra fel den här dagen. Du är inne i något som betyder en hel del för dig och du vill inte ta några risker. Under eftermiddagen och kvällen får du möjlighet att vara lite mer fokuserad på de framtidsplaner som du just nu håller på att ta fram.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att fokusera på en sak i taget. Det är enklare att bara göra utan att fundera så mycket. Du går på vana och det ger dina tankar en möjlighet att vandra fritt. Det finns en gåta som du försöker käcka, men det kommer att ta ett tag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra fredag och en lättsam kväll. Den här dagen kretsar kring en fråga som rör pengar och utveckling. På jobbet gäller det att lyssna på dina kollegor. Det finns minst en som har riktigt bra idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du få med en vän på en aktivitet men du har glömt att hen är upptagen på annat håll. Det här gör dig både lite förvånad och besviken på samma gång. På kvällen ägnar du dig åt din favorithobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag börjar allvaret för dig. Nu måste du börja planera framåt och organisera saker så att de blir ordning. Även om Lejonet tycker det är kul att utvecklas så känner du dig lite trött vid tanken på allt som du har att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du skulle må bra av att säga sanningen till en kollega istället för att sätta upp en glad fasad varje gången hen lyckas trampa dig på tårna. Den här personen är oerhört klumpig och det är bara att inse att det här knappast kommer att bli sista gången som hen gör ett klavertramp.

Vågen 23/9-22/10

Det är svårt att säga vad som gör dig mest arg idag, Din kollegas uppförande eller din familjs ovilja att samarbeta i ett projekt som ni kommit överens om att fullfölja tillsammans. Kvällen blir trevlig, du verkar vara bortbjuden.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen tar du tag i en arbetsuppgift som blivit liggande på hög alldeles för länge. Det handlar om att visa att du både kan och vill i det här fallet. Din chef blir glad över ditt initiativ och din förmåga att styra upp saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör idag och du umgås med den person som står dig närmast i livet. Just nu finns det inga moln på din himmel och du njuter i fulla drag försommaren. På jobbet får du en tillsägelse av en person som ofta försöker bestämma, men just idag så struntar du i hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en aktiv och rolig dag där du utvecklas enormt inom ett område som både är arbete och hobby för dig. Det blir en kreativ dag där du både använder hjärnan och arbetar fysiskt på samma gång. Kvällen handlar om att knyta vänskapsband.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt mån om att kunna hjälpa en vän eller släkting med ett projekt samtidigt som du behöver få möjlighet att göra något enbart för dig själv. Det blir en bra fredag och en mysig kväll. Du funderar på att utveckla ett projekt som har med hemmet att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir helt okej. Du har det mysigt och du försöker att helt gå upp i nuet men du kan inte hjälpa att tankarna gnager och att du funderar mycket på framtiden. Det finns helt klart vissa saker som både lockar och skrämmer dig på samma gång. Idag tar du kontakt med en person som du borde hålla dig ifrån.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons