Lördag 15/6

15 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns en möjlighet att du hör ett rykte som stör dig, men gå till botten av det istället för att fundera för mycket. Att oroa dig ger dig inga svar. I övrigt en rolig och lite galen lördag där du gör av med för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en dag där du fokuserar på det nödvändiga. Du känner dig duktig och du ger dig själv en liten belöning efter varje avslutat projekt. Oxar fungerar bäst om de blir belönade, inte straffade. Om man försöker driva på en oxe genom piska ger det oftast motsatt effekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intressant dag där du lyckas övertala en släkting eller vän att vara lite mer vågad än vanligt. Den här dagen handlar om friheten att vara kreativ och impulsiv. Under dagen gör du en intressant upptäckt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är insett att det bästa du kan göra just nu är att sluta krångla och försöka göra det bästa med det du har. Om du bara är uppmärksam och gullig så kommer du så mycket längre än om du försöker göra din partner svartsjuk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Inget är enkelt i ditt liv just nu. Du har en förmåga att trassla till det utan att du riktigt vet hur det har gått till. Trots drama, missförstånd och en del ganska magstarka argumentationer så blir det en rolig och innehållsrik lördag där du satsar på vänskap och nöjen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är som du är idag och det kan vara lite förvirrad, eller flamsig. Månen påverkar dig mycket just nu och gör att dina känslor ligger väldigt ytligt. Det här kan vara bra för den jordnära Jungfrun att få komma ikapp med sina känsligare sidor.

Vågen 23/9-22/10

Du prioriterar familjen idag. Det har varit mycket arbete och vänner en längre tid så det är skönt att umgås med dem som står dig absolut närmast i världen. Under dagen försöker du att fokusera på små saker som har med ett hemma projekt att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite irriterad på en vän för att hen avbokar i sista minuten. Du vet att hen har mycket att göra, men det hindrar inte att du känner dig bortprioriterad. I det här fallet är det bra om du är rak med din vän och att du vågar säga som det är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du ledsen. En nära vän har sagt något till dig som du upplever som orättvist, men du har samtidigt en magkänsla av det din vän säger delvis kan vara sant. Du försöker prata med din partner om dina tankar, men hen orkar inte riktigt lyssna på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att lära sig nya saker och om att utmana sig själv på många olika sätt. Du är en person som fokuserar på att utvecklas och det gör att många vill samarbeta med dig. Den här dagen får du många nya vänner från andra länder.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga hemligheter mellan dig och din partner och det tycker du är skönt. Du trivs med att kunna visa dina mindre attraktiva sidor utan att hen tycker att det är jobbigt eller blir irriterad. Er relation handlar om ett djupare samförstånd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig disträ idag. Dina tankar kretsar hela tiden kring en person, men det är inte den personen som de borde kretsa kring. Åter igen upplever du att du är fast utan en möjlighet att komma loss.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons