Söndag 16/6

16 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket om och kanske i ditt horoskop just nu så det är inte så lätt att besluta saker. Vänner som försöker bokar in aktiviteter med dig får ofta ett kanske eller ett eventuellt till svar. Dagen blir innehållsrik och du lär dig mycket.

Oxen 20/4-20/5

Idag väljer du att ta det lugnt, det har varit en stressig vecka och det märker du på kroppen. Oxar tenderar att få ont i fötter eller hals när de överanstränger sig och det kan vara två områden som du känner av idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig lite tvingad att tacka ja till en aktivitet som du egentligen inte vill vara med på. Det handlar om att visa sin goda vilja och vara en engagerad person. Du kan känna dig lite låst när du tvingas delta i den här typen av aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lojal mot en vän och du ser till att ingen snackar skit om hen bakom hens rygg. Du vet att din vän kan vara bådebossig och väldigt intensiv, men du vet också att hen är den varmaste och roligaste människan som du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är bra om du låter förnuftet tala idag. När blir arg så tenderar du att låta dig provoceras väldigt lätt och så är fallet idag. Det är främst en släkting som går dig på nerverna och få dig att blir vansinnig mellan varven. Idag saknar du någon väldigt mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på hugget idag och det märks på alla projekt som du plockar fram. Det skulle kanske vara enklare om du avslutade en sak i taget, men Månen får dig att villa bolla med allt samtidigt. Månen tar också fram din kreativa sida.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Tanken är att du ska sprida ett rykte, men du vill inte att någon ska veta att det kommer från dig. Vågar kan vara rätt så manipulerande när de sätter den sidan till.

Skorpionen 23/10-21-11

Du säger nej, nej och åter igen nej till en person, men hen tycks inte kunna sluta tjata. Den här personen har inga gränser eller märker att hen går för långt. Det lustiga i den här situationen är att inte ens klartext hjälper. När hen inte vill höra och hör inte hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gör en sak i taget idag och det är nog klokt för din tankar vandrar fram oh tillbaka. Just nu upplever du en stark osäkerhet på något som du känner att du borde vara trygg med. Det handlar om en relation som inte utvecklas på det sätt som du hoppats att den skulle göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir högintensiv och du ger järnet redan från morgonen. Här handlar det om att våga göra misstag men också om att lära sig nya saker och utvecklas. Det blir en bra avslutning på en rolig helg. Kvällen går åt till att trösta en vän som mår dåligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger sanningen till din släkting idag, men det är inte säkert att hen uppskattar att du är så rak. Den här personen är inte van vid att få nej och det blir inte bättre av att du vägrar att backa. Räkna med en hel del bråk eller diskussioner idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en möjlighet att visa att du kan vara empatisk idag, men det är inte säkert att du tar den. Du är ganska trött på den situation som du befinner dig i så risken är större att du flyr fältet istället för att öppna upp för en diskussion i ämnet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons