Tisdag 18/6

18 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar kontakt med en vän som du inte sett på ett tag och ni har väldigt roligt tillsammans. På jobbet är det ganska lugnt den här veckan så du kan antagligen smita tidigare om du vill. Kvällen blir full av spänning och skratt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen går väldigt fort. Det är mycket att göra så det gäller att behålla fokus och att inte slarva med detaljerna. Under den här dagen växer du i din chefs ögon. Du tar ansvar när ingen annan gör det och du ser vad det är som behövs göras.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en möjlighet att påverka idag så ta den. Du behöver få visa att du är en kraft att räkna med och att du vill ta mer ansvar. Under dagen får du höra ett rykte som gör dig lite bekymrad. Du undrar hur mycket sanning det ligger i det här.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir glad när du är med tillsammans med en viss person. Du inser att hens åsikter betyder mycket för dig och hen har en förmåga att både driva på och uppmuntra dig på samma gång. Det blir en rolig och kreativ dag där du växer med de uppgifter som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det gäller att du är tydlig med hur du känner utan att förvänta dig så mycket skillnad just nu. När det gäller kärlek är det bäst om den får växa långsamt. Ditt största problem är ditt humör, lika mycket som du tycker om den här personen, lika galen kan du bli på hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du har tagit dig vatten över huvudet samtidigt som du känner att du måste fortsätta framåt. Det här är vad du verkligen vill, hur tuff väg du än har valt. Du kommer att kämpa med näbbar och klor för att hålla fast vid det du har.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad över en kollega som verkar så glad och uppåt men som bär på en ganska mörk hemlighet. När hen avslöjar sanningen för dig blir du både smickrad och lite oroad på samma gång. Du är inte säker på hur du ska hantera den här typen av förtroende.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara praktisk och om att styra upp saker så att det fungerar. Det har på något sätt blivit din uppgift på jobbet att vara den som har kontroll. Kvällen ger dig utrymme att vara kreativ och att utöva en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg på din vän idag. Hen vill inte prata med dig om vad hen känner hur mycket du än försöker nå fram. Du anar att något är fel, men det är svårt att hjälpa när en person inte vill blir hjälpt. Dagen bjuder på en upplyftande överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns inte mycket som du inte är villig att pröva på idag. Mars ger dig både modet att vara lite vågad och drivet att få saker att hända. Idag får du en väldigt fin komplimang av en person som står dig nära. Hens ärlighet och värme gör dig rörd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du förstår inte vad det är som är problemet. Det har varit många turer fram och tillbaka med en viss chef, men i det här sammanhanget så verkar inget fungera. Du försöker både vara tydlig och finkänslig på samma gång, men inget biter på den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du grubblar väldigt mycket just nu. Du kan inte låta bli att känna att det är något som inte stämmer. Du är irriterad på din vän för att hen försöker pressa dig att vara mer öppen, fast du vet att hen skulle bli väldigt sårad som du sa rakt ut vad du känner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons