Onsdag 19/6

19 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Vissa saker går inte att ändra på hur gärna men än vill och idag stöter på ett sådant problem. Trots att du borde inse att du inte kommer kunna lösa det här just nu så stånga du huvudet i väggen bara för att du så gärna vill. Kvällen handlar om att bli ompysslad.

Oxen 20/4-20/5

Du känner en viss saknad efter någon, men du försöker att inte visa dina känslor. Det har varit en tung period och nu så vill du ta igen den tid ni missat. Det blir en fartfylld och härlig, om än lite kaosbetonad dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det gäller att ha arbetsmoral, särskilt om det är fint väder. Det finns en risk att du drömmer dig bort istället för att behålla fokus på det som är här och nu. Kvällen blir väldigt trevlig, särskilt för sent födda tvillingar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period som borde vara din bästa, men du trivs bara om du får umgås med vissa personer. Under dagen möter du en vän från det förflutna och det får en del obehagliga minnen att komma tillbaka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har kul nästan hela tiden. Oavsett om du arbetar eller är ledig lever du fullt ut. Du omger dig med vänner och du har skaffat många bekanta på kort tid. Den här dagen får du en fin komplimang för en insats som du gör och det gör dig glad. Kvällen handlar om att bygga vidare på en vänskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig begränsad idag. Det går inte som du vill och då blir frustrerad. Under dagen försöker du att blicka tillbaka på vart felet började, men det är så många sammanvävda faktorer att det kan bli svårt att hitta ursprungsfelet.

Vågen 23/9-22/10

Det är lite av ett risktagande att tacka ja till en tjänst eller ett uppdrag men du känner att du behöver utmana dig själv lite. Det har gått för mycket slentrian i arbetet på sista tiden så du tänker att lite nya utmaningar är precis vad du behöver.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utmanar dig själv i att ha tålamod idag. En kollega har en tendens att hela tiden tänja på gränsen för vad du tycker är okej, men just idag försöker du ignorera den här personen. Kvällen blir rolig men lite utmanande

Annons

Skytten 22/11-21/12

En lite oskyldig flirt blossar upp och blir lite mer än bara oskyldig. Du inser att du inte är säker på vad du vill längre och det skrämmer dig. Du vill ha någon som vill ha dig lika mycket som du vill ha hen och just nu så känns det inte så i din relation.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tröttnar fort på människor, i alla fall om det blir för intensivt. Stenbocken är lite av en ensamvarg och har inget emot perioder då du är själv. Idag har du kommit på att det finns en person som du inte tröttnar på lika fort, kanske för att hen och har ett integritetsbehov som lika stor eller större än ditt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här onsdagen säger du nej till att jobba extra om du inte får något för det. Fram till idag har du varit ganska flexibel och ställt upp när det behövs men nu är det slut med det. Kvällen blir lugn och skön.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön dag där du ägnar dig åt en hobby och att hänga med kompisar både på fritiden och på jobbet. En gammal flirt blossar upp igen och du känner att du har svårt att stå emot dina känslor, de är för starka.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons