Torsdag 20/6

20 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen handlar om att vara försiktig så du inte sårar en vän eller kollega i onödan. Du är oftast uppriktig, men inte alltid så finkänslig i din kritik och just den här personen tenderar att vara lättsårad just nu.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en dag i taget och försöker att inte stressa, men vissa dagar är mer påfrestande än andra. Just idag så känner du lite panik över allt som ska hinnas med, men om du bara planerar långsiktigt och strukturerar kortsiktigt så kommer det att gå bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir underhållande och varierande. Du har många nya uppgifter att sätta tänderna i och det blir både kul och lite jobbigt samtidigt. Under den här dagen har du möjlighet att visa vilken god lagspelare du kan vara.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av livet just nu. Det är så mycket som är roligt som händer och du känner att det var länge sedan du var så aktiv som du är just nu. Det finns en vilja att utvecklas och lyckas hos dig som inte funnits där tidigare under våren. Det är främst en nära vän som får dig att vilja anstränga dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om mervärde och om att visa vad du går för. Du har mycket att ta tag i så det gäller att inte ligga på latsidan. Försök att undvika att bli svartsjuk.  Du är inte lika ledig som din vän och hen måste kunna ha kul utan dig. Kvällen blir härlig

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig an lite för många uppgifter på samma gång. Jungfrun är bra på struktur och ordning, sämre med att jonglera med massor av bollar i luften samtidigt. När du har så många påbörjade projekt är risken stor att ingett blir avslutat.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om arbetsmoral och om att göra saker som du inte tycker är så kul. Ibland är det bara att bita ihop och ta en för laget. Idag måste ni jobba med massor av tidsödande, små saker, men jobbar ni tillsammans som grupp kommer det gå ganska fort.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har ett intresse av att inte lägga ned för många timmar på jobb idag Det verkar som om du ska resa bort eller göra något efter jobbet. Har du möjlighet så smiter du gärna tidigare. Kvällen blir mysig och familjär.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här torsdagen försöker du bestämma dig för om du ska tjata eller om du ska strunta i din vän. På sista tiden har hen satt sig på tvären och inte velat umgås så mycket som tidigare. Nu är du trött på att alltid vara den som vill träffas. Försök att umgås med lite andra vänner istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvirrad av ett sms eller samtal idag. Det här är nyheter som du inte förväntat dig och information som gör dig lite överraskad. Trots förvirringen blir du både glad och smickrad. Kvällen handlar främst om att umgås med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i olika saker hemma och du försöker att göra det så effektivt som möjligt. Det är en del som du vill hinna med innan du kan ta helg. Delar av familjen verkar vara borta eller ansluter sig till dig senare under dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trodde att du skulle bli klarare i hur du känner, men det visar sig vara precis tvärtom. Du känner dig ännu mer osäker på vad du vill och om du verkligen vill fortsätta på den väg som du slagit in på. Idag tar du kontakt med vän som kanske inte är så nära, men som brukar vara bra på att ge råd

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons