Fredag 21/6 MIDSOMMARAFTON

21 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på gott humör den här dagen. Av någon anledning så ser du fram emot en aktivitet lite extra mycket, kanske för att den involverar något du älskar att göra och familjen. Kvällen handlar om att vara med dina närmaste. Det blir en magisk kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du ä lite rädd att den här dagen ska bli kaotisk, men istället blir den lugn och harmonisk. Du njuter verkligen av livet, naturen och av att umgås med familjen. Idag blir du påmind om hur fort tiden går och hur värdefull livet är. Det blir en tänkvärd, härlig och traditionell dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har aldrig förstått vitsen med att hoppa runt en stång, äta sill och dricka snaps, men av någon anledning så finner du alla löjlig, underliga traditioner roliga idag. Du engagerar dig i lekarna, kastar dig över sillen och plockar en hel bukett med blommor att stoppa under kudden.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna spendera dagen och framförallt kvällen med en person som du tycker väldigt mycket om men hen är upptagen på annat håll. När du inte kan få det bästa satsar du på att hålla tät kontakt hela dagen. Kvällen blir lugn, men trevlig.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen andas fest och galenskap för din del. Du är på toppen humör och du firar gärna med vännerna istället för med familjen. Om du är bjuden på fest så ska du se upp så det inte blir för galet. Du har en influens från Uranus som lätt kan skapa kaos.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inget seriöst idag utan försöker att bara flyta med vilket är väldigt olikt dig. Oavsett om dagen bjuder på plockmat och lekar, fest eller bara lugnt mys med familjen så blir det en härlig dag fylld av värme och närhet.

Vågen 23/9-22/10

Du säger inte så mycket om en väns påhitt, men inom dig så bubblar du av ilska och frustration. Du har försökt så många gånger att få den här personen att ta sitt förnuft till fånga när det gäller ett problem hen har, men din vän tycks aldrig riktigt kunna ta tag i det här problemet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir en lugn och harmonisk. Du njuter av sommaren och du är utomhus så mycket du kan. Under dagen ägnar du dig gärna åt en kreativ hobby som du har. Kvällen handlar om att försöka medla mellan några vänner som ofta ryker ihop. I övrigt en trevlig kväll.

Skytten 22/11-21/12

Det här kan bli en romantisk dag, en dag med familjen eller en riktig festdag. Ditt humör och din privata situation styr lite över hur du väljer att tillbringa din midsommar. Under den här dagen kan du få höra ett rykte som oroar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om traditioner så som kransar, god mat och familj. Det blir en trevlig dag med ett visst tävlingsinslag där du verkligen får briljera. Kvällen kan bjuda på en oväntad flirt, i alla fall för singel Stenbocken. Njut av uppmärksamheten, det är i alla fall midsommar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del saker du bör fundera över den här dagen, mycket har med praktiska saker som rör en egendom att göra. I övrigt en riktigt mysig familjedag där du kan slappna av och njuta av lugnet som är en kontrast till din vardag. Kvällen blir rolig och lite utmanande.

Fiskarna 19/2-20/3

Det verkar som du väljer vänner eller familj över din partner om det är alternativet som ges idag. Det handlar om att du behöver liten paus.  Den här midsommaren är du väldigt flirtig om tillfället uppenbarar sig. Du influeras av Venus och Mars på samma gång vilket ger dig en sensuell utstrålning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons