Tisdag 25/6

25 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du får stressa den här tisdagen eftersom du har så mycket att göra. Du känner dig lite irriterad på en vän som aldrig lyssnar när du försöker förklara varför vissa saker fungerar så dåligt. Er kommunikation skulle må bra av att bli bättre.

Oxen 20/4-20/5

Det blir mycket att göra den här tisdagen så du måste försöka att vara lite mer alert. Trots att du är seg i huvudet gör du ditt bästa för att se till att du har struktur eftersom att du vet att du jobbar bättre då. På kvällen är du nöjd över din insats.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen kretsar kring olika beslut och förmågan att släppa taget om saker sim inte fungerar. Du lär känna en ny person den här dagen och er vänskap kommer att prägla en hel del av sommaren. Kvällen blir trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du ryter ifrån när en vän blir ledsen idag. Du tar den här personens parti i alla lägen eftersom hen betyder så mycket för dig. Din vän blir rörd av din omtanke. Dagen slutar mer äventyrligt än den börjar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar mycket på hur du ska motivera dig själv idag. Du är trött och seg och vill helst bara stanna i sängen. Försök att tänk på det som är positivt den här tisdagen så kanske det går lite lättare att kliva upp. Kvällen bjuder på mys med familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i ett problem som egentligen inte borde vara ett problem utan som kan lösas på ett smidigt sätt bara du är rak med vad du tycker. Den här dagen handlar om att se potentialen, inte problemen. Kvällen ger dig möjlighet att få svar på en fråga som du har.

Vågen 23/9-22/10

Du är säker på en persons reaktion så därför väljer du att hålla vissa saker för dig själv. Du vet att hen tenderar att överreagera när det kommer till ekonomiska frågor. Under dagen får du ett förslag rörande hösten. Det är intressant, men kanske en aningens tidskrävande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är försiktig för det mesta, men idag tar du fler risker än du behöver. Du vill gärna visa upp dig modigare sida och det gör du genom att bli lite dumdristig. Underdagen blir ditt tålamod prövat av en kollega som gillar att retas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att hålla en person för dig själv men det går inte så bra. Du tenderar att helt gå upp i det som du brinner för och vissa människor upplever din intensitet när du är så här som lite för mycket. Försök att pejla av stämningen innan du föreslår ännu en hemmakväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av sommaren oavsett om du arbetar eller är ledig. När du jobbar försöker du vara så effektiv som möjligt så du kan koppla av helt och fullt när du är ledig. Eftermiddagen och kvällen kretsar kring värme, uteliv och roliga upplevelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir lite rörigt idag med du försöker att inte bli irriterad. Du vet att det inte hjälper att du förlorar tålamodet för då kommer du bara att bli ignorerad istället. Under eftermiddagen lyfter en chef ett problem som rör sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte mottaglig för resonemang just nu. Du vill helst vara ifred menen person vägrar att förstå ditt behöv av att få vara ensam. Hen blir frustrerad varje gång ni inte ses. Den här kvällen får du nog av att känna dig instängd så du säger ifrån.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons