Onsdag 26/6

26 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >
Väduren 21/3-19/4

Du vet att du har fått en förfrågan som du valt att inte svara på eftersom du är osäker på vad du ska säga. Du vet att du vill delta, men du vet inte om tiden räcker till. Under eftermiddag dyker det upp ett förslag som faktiskt kan lösa ditt dilemma.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir väldigt stressig för din del. Det är så mycket du ska hinna med både hemma och på jobbet. Du känner en frustration över att saker inte riktigt går som du vill att de ska gå. Ibland känns det som allt flyter på bara för att du ska ett steg fram och två tillbaka nästa stund.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att delta eller inte delta är frågan som du ställer dig idag. Du är sugen på att vara med på en viss aktivitet, samtidigt vill du inte bli uppfattad som löjlig och det tror du att det finns en risk att du blir. Slappna av och bjud på dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen får du chansen att vara väldigt impulsiv och det gillar du. Du tycker bäst om när det händer saker som inte är bestämda i förväg. Idag hinner du också göra av med pengar på en rad onödiga prylar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inga gränser för din värme idag. Du är mjukheten och härligheten själv. Den här dagen fångar du uppmärksamheten hos en person som inte riktigt lagt märke till dig på det här viset tidigare.

Jungfru 23/8-22/9

Bastämda åsikter är bra, i alla fall i viss utsträckning, men se bara till att de inte går till överdrift. Ibland är det bra att kunna kompromissa lika väl som att kunna driva sin linje. Jordtecknen är kända för att ta just envisheten till en ny dimension.

Vågen 23/9-22/10

Det finns många kollegor som vill samarbeta med dig för att du är så bra på att kompromissa. Kompromiss är bra så länge det inte alltid innebär att du själv får avstå det du tycker är viktigt. Kvällen handlar om att vara förnuftig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en kreativitet i ditt tecken som växer sig starkare och starkare för varje, dag. Du är en person som gillar att uttrycka dig konstnärligt och nu har du hittat ett sätt att får utlopp för den sidan av din personlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du och din partner är lite osams just nu. Du vill ta det lugnt och bara slappna av medan din partner vill göra saker. Här gäller det att hitta en kompromiss mellan vila och aktivitet. Det viktiga är att båda accepterar att det blir lite av varje.

Stenbocken 22/12-19/1

Finns det en möjlighet att utveckla en relation så ska du ta den idag. det här kommer vara en vän som du kan ha för livet, men hen är lika distanserad som du kan vara så det gäller att båda jobbar på er relation.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en skarp tunga och ett hett humör som du använder dig av idag. Di känner dig otillräcklig när det gäller en ung släktings behov och då går din ilska ut över dina kollegor eller vänner istället för din släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Det gäller att du orkar ta striden idag och inte bara faller till föga för din väns åsikter. Risken är att ni glider isär om du hela tiden känner att det är du som får vika dig och hen som alltid får som hen vill. Tänk på att visst ansvar ligger på dig

Annons