Torsdag 27/6

27 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du tag i saker som är små och kräver finmotorik vilket inte är en av dina största talanger, men andra ord kan du räkna med att bli rätt så vresig den här dagen, se bara upp så du inte bråkar med fel person.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en hel del att göra den här dagen men om du bara håller dig till den ursprungliga planen och inte oroar dig för mycket så kommer det att gå bra. Under kvällen måste du bli klar med ett projekt innan du kan lägga dig och det kan bli ganska sent.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du roar dig kungligt den här torsdagen. Om du jobbar så blir du dagens narr och skämtar med allt och alla. Det är ditt ljusa humör som får människor att må bra. Under eftermiddagen ger du dig iväg på ett litet äventyr. Du testar något som ligger utanför din bekvämlighetszon.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu känner du lite panik, du har inte hunnit spendera så mycket tid som du skulle vilja med en person och nu ska hen resa bort ett bra tag. Du vill gärna få en del saker sagda innan ni skiljs, men hen verkar ha mycket för sig den här kvällen. Om du känner det är viktigt så åk hem till din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är löjligt glad idag och du vet inte riktigt varför. Det kan handla om att du umgås med en person som alltid får dig att se på världen lite ljusare. Under den här dagen får du ett nästan omöjligt uppdrag av din chef så du är väldigt stolt när du klarar av det.

Jungfru 23/8-22/9

Det gör inget att du tvekar, man måste får vara lite orolig ibland det viktiga är att du faktiskt bestämmer dig innan dagen är slut. Det handlar om flera olika val och om att du måste vara trygg med det beslut du till sist fattar.

Vågen 23/9-22/10

Du är skeptisk men blir omvänd idag. Din väns idé verkar vara helt galen, men när du tänker efter så finns det ett genialiskt drag i den här galenskapen. Du inser att om idén kan fungera så kommer ni spara både tid och en massa pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir som det blir med ett avtal. Du visste redan från början att det här var högst osäkert om det skulle fungera och nu får du dina misstankar bekräftade Under dagen möter du en person som ger dig en hel del uppmärksamhet och det tycker du är både roligt och lite skrämmande på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inser att om du säger nej till en vän så här i sista minuten så har du bränt dina skepp en gång för alla. Det har varit lite väl mycket inställda kvällar och lama ursäkter så du är det bara att bita ihop även om det finns någon annan du hellre vill vara med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här det blir stressig men intressant. Du förbereder en resa av något slag och det är mycket som ska med. Dagen blir givande och lite konstig. Du får en överraskning på eftermiddagen när en vän plötsligt bekänner en hemlighet som hen gått och burit på ett tag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir stressad av hela situationen just nu, men du försöker att hålla god min. det handlar om att du vet att du måste försöka styra upp ett projekt samtidigt som du står med ena foten i semestern och har därför svårt att fokusera på vardagliga problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så lite irriterad på en person som verkligen inte har några gränser i er relation. Hen hoppar om du säger hoppa och är inte rädd för att visa hur starkt hen känner för dig. Ur ditt perspektiv blir det lite mycket och du funderar på om det här är vad du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons