Fredag 28/6

28 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du känner att det inte riktigt är ditt bekymmer att en kollega tar på sig för mycket ansvar, samtidigt som det inte är bra om hen klappar ihop. Du måste se att det gynnar er båda att du försöker bromsa din kollega innan det blir ohållbart.

Oxen 20/4-20/5

Du blir visare för varje dag, det finns något nöjsamt över dig och det händer att du bara stannar upp och drömmer dig bort. Av någon anledning är tempot betydligt lugnare den här fredagen fast du trodde den skulle bli stressig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas att vara lite för mycket polis idag och det ogillar du. Du behöver få lite lugn och ro och klura på dina egna uppgifter istället för att se till att alla andra sköter sig. Eftermiddagen och kvällen bjuder på varierande nöjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt säker på att du tänker rätt just nu fast du egentligen tänker fel. Det handlar om att vara listig, inte bara medgörlig och diplomatisk. Just nu umgås du mycket med en kollega som tenderar att vilja utnyttja människor omkring sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du gör av med pengar på onödiga saker idag men det struntar du i för du känner dig rik. Det blir en skön och avslappnande fredag och en trevlig kväll med vännerna. Det enda du oroar dig för den här dagen är att en vän ska glömma ett löfte som hen gett dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad på en chef för att hen bara tar en kollegas parti hela tiden bara för att hen är svag för din kollega. Du gillar inte den här typen av styrande, men du har inte så mycket att sätta emot så som läget är just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Du har blivit lovat något som du länge gått och längtat efter och nu, äntligen är det dags. Kvällen blir precis så härlig som du föreställt dig den. Du njuter varje sekund.

Skorpionen 23/10-21-11

Att blir arg hjälper inte, det borde du veta vid det här laget. Det är bättre att försöka resonera än att skälla på en viss person. Du måste vara förnuftig och utnyttja dina kontakter och samtidigt hålla din kollega i schack med hjälp av list.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du arg både på dig själv och på din situation. Det är du som har satt dig i den här situationen så du kan inte skylla på någon annan, samtidigt så riskerar du nu att missa något som du väldigt gärna vill göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lång, trevlig och ändå stillsam fredag. Du har mycket kontakt med dina vänner via telefonen, men det verkar inte bli av att ni ses. Kvällen blir mysig och bjuder på massor av god mat och trevligt familjemys.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har sett fram emot den här dagen länge eftersom den är början på något nytt för dig. Det blir en härlig och omväxlande fredag där du upplever mycket, diskuterar mycket och njuter av nuet. Kvällen blir tidig av olika skäl.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte den som säger ifrån utan du glider undan när du har tröttnat snarare än du tar en konfrontation. Din vän har märkt att avståndet mellan er har ökat och försöker bygga igen det i samma takt som du vidgar klyftan mellan er. Kanske vore det bättre att vara rak istället.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons