Lördag 29/6

29 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och fartfylld lördag där du hinner med många saker, både måsten och sånt som enbart är nöjen.  Den här dagen handlar om att våga ta risker och tänja på gränserna för vad du tycker är bekvämt.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lugn lördag att se fram emot. Det blir ett stillsamt tempo med några få avbrott. För dig handlar den här dagen om en resa. Det kan vara en riktig resa eller en mer symbolisk, inre resa där du går fån klarhet till klarhet med vissa saker som du grubblar över i ditt liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är motståndare till att planera saker för långt fram i tiden. Du lever lite efter filosofin att ingen vet något om morgondagen så det är bättre att leva här och nu. Idag tvingas du gå emot dina principer och lägga upp en lite mer långsiktig plan. Vissa saker kräver planering.

Kräftan 21/6-22/7

Det finn olika sätt att se på situationen och idag försöker du att vara så objektiv du kan trots din dramatiska ådra. Du inser varför du blev behandlad så som du blev och du accepterar det även om du inte nödvändigtvis gillar det. I övrigt en ganska lugn och harmonisk lördag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finn begränsningar i din umgängeskrets just nu. Många verkar vara bortresta och det gör det lite svårt att dra ihop ett större gäng vilket var din plan den här lördagen. Istället nöjer du dig med att umgås med familjen eller besöka en släkting som ser alldeles för lite av dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Det har varit många turer fram och tillbaka i en vis fråga men nu har vågskålen vägt över åt ditt förslag igen och det är du nöjd med. Kvällen passar bra för fest såväl som för en romantisk middag.

Vågen 23/9-22/10

Du blir begränsad den här dagen och det beror mer på yttre faktorer än på dig själv. Det kan vara irriterande när man inte kan påverka vissa saker, men då är det bara att acceptera nederlaget och försöka hitta en annan lösning på problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det stämmer att Skorpioner kan vara väldigt hemliga och inte gärna delar med sig av för mycket privat information. Det här märker en nybliven vän till dig som försöker tränga in under din välpolerade yta. Du låter hen få känna en liten del av dig men sedan blir det ett hit, men inte längre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att vara allt för skeptisk kommer knappast att hjälpa dig idag. Försök hellre att tänka positivt och inte tvivla så mycket på att saker kommer att fungera. Under eftermiddagen och kvällen stöter du på en vän som vill veta varför du gjort som du gjort i en situation som rör er båda.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att låta tankarna vandra fritt och drömma sig bort både in i framtiden och in i det förflutna. Det blir en härlig dag där du njuter av livet i fulla drag även om du inte är så aktiv som du skulle kunna vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar på att vara effektiv idag och komma så långt som möjligt. För dig är det ett primärt mål att klara av vissa nödvändiga saker innan du kan slappna av och ta det lugnt. Kvällen bjuder på en hel del rolig information och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker att inte blir arg idag men just nu påverkas du så mycket av Mars att det är svårt att hålla ett jämnt humör. Du oroar dig en del för framtiden, särskilt om du står i startgroparna för att byta jobb eller uppgifter. Det som bekymrar dig mest är att lämna dina gamla kollegor och lära kännna nya.

 

Klicka här för det senaste från Elle.

Annons