Söndag 30/6

30 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du trotsar ett förbud idag och det får konsekvenser även om de inte är så allvarliga som du först trodde att de skulle bli. Dagen bjuder på olika aktiviteter som har med arbete och utveckling att göra. kanske går du en kurs av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Här gäller att ara fokuserad på rätt saker för det är så lätt att du irriterar dig på onödiga detaljer och det kommer bara bli jobbigt för dig i längden. Under den här måndagen kommer du uppleva något som är väldigt unikt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du finns där för en vän när hen behöver dig och det kommer din vän inte att glömma. Din vän är en person som har mycket i sitt liv som är värt att kämpa för, men just nu ser din vän bara de negativa sakerna och inte det som faktiskt är bra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite rastlös den här måndagen. Saker har inte riktigt blivit så som du trodde att de skulle bli och därför känner du dig otålig. Egentligen borde du njuta av livet här och nu, men som sagt så har du lite svårt att vara riktigt nöjd av något skäl.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska vardagsbetonad för din del det händer inte så mycket som du skulle vilja att det gjorde. Under den här dagen får du en unik möjlighet att helt öppna upp dig för en vän, frågan är om du vågar vara så här rak även om det är i skrift.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite förvirrad den här söndagen. Några uppgifter som du fått visar sig inte stämma och nu funderar du på hur det kan ha blivit så här. Det kanske handlar om att du inte in riktigt lyssnar fast du borde vara uppmärksam. Dina tankar tenderar att vandra iväg.

Vågen 23/9-22/10

Att visa så starka känslor som du gör just nu kan vara förlösande. Det är skönt att få spela upp hela sitt register oavsett om det är att du är upprörd, lycklig eller förbannad. Under dagen får du feedback på en uppgift som du gjort tidigare i veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har planer den här dagen men de tycks frysa inne och du väljer att inte göra särskilt mycket alls. Du kan behöva en ganska sysslolös dag där du får tid över för småsaker som har med hemmet att göra. En glad nyhet får dig att fundera på sommaren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du mår ganska bra även om det gått lite slentrian i ditt liv just nu. Du saknar någon som är bort mer än du kunde ana och därför ser du till att ni har en tät kontakt. Eftermiddagen ägnar du åt familjen eller släkten.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en himmelskt skön söndag där fokus ligger på att mentalt slappna av och helt gå upp i nuet. Den här dagen tillbringar du med vänner, familj och personer som du bryr dig mycket om. Kvällen ägnar du åt att riktigt frossa i lyxig mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att ta det lugnt, men just idag har du lite svårt att slappna av och komma till ro. Du känner dig lite rastlös och irriterad utan att riktigt veta varför. Under eftermiddagen förändras ditt humör och du blir mer harmonisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt humör pendlar mycket just nu, men idag är en ovanligt bra dag då du fokuserar på saker som betyder mycket för dig. Du är gärna med familjen den här dagen. Eftermiddagen och kvällen ägnar du åt att försöka reda ut ett missförstånd.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons