Måndag 1/7

01 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen ägnar du åt praktiska saker som har med pengar och utveckling att göra. Det blir en stressig men intressant dag där du känner att du utvecklas och växer. Under dagen får du ett besked som du gått och väntat på och det är goda nyheter som du genast delar med dig av till en vän.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör den här måndagen trots att det är just måndag. Det har varit lite turbulent arbetsmässigt de senaste veckorna men nu kommer du ikapp både rent praktiskt och mentalt. Den här dagen handlar även om att uppdatera sig på skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stressar lite i onödan den här måndagen. Det kommer inte att hjälpa om du har högt tempo om du slarvar för då får du bara göra om och göra rätt. Försök istället att hitta en arbetstakt där du kan vara både effektiv och fokuserad på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Det handlar om att vilja en hel del idag. Du brukar inte vara så här målmedveten men nu har du ett mål som du kämpar för och Kräftor kan vara väldigt motiverade, särskilt när det kommer till känslor och kärlek.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen flyter på bra och du upptäcker att du faktiskt har roligare än du trodde att du skulle ha. Du känner dig på ett gott humör och det bror främst på att du fått bra nyheter. Eftermiddagen och kvällen kretsar kring dina vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite frustrerad just nu eftersom det finns vissa saker som du har svårt att acceptera men som du ändå måste leva med. Det handlar om vissa arbetsförhållanden som r svåra att ändra på i nuläget. Du får arbeta fram en mer långsiktig plan.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om många olika valmöjligheter vilket, som vanligt, försätter Vågen i en omöjlig situation. Du är en person som föredrar att slippa välja men idag ligger beslutet helt hos dig och du kan inte komma undan.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på variation av alla slag. Det blir en rolig, kreativ och utvecklande dag där du inser något om dig själv och om andra. Under dagen får du nyheter som kan vara lite skrämmande, men ändå upplyftande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är nöjd med det besked som väntar även och det inte var som samma som du hoppats på så var det mer det du förväntat dig och det känns skönt att slippa gå och grubbla. Den här dagen ägnar du åt lagom jobbiga aktiviteter som de flesta bygger på att du är utomhus.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lagom aktiv och lagom passiv på samma gång. Du har lite olika aktiviteter inplanerade den här dagen men ingett som är betungande. Den här dagen bjuder även på flera goda nyheter som verkligen kan förgylla din höst.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vandrar omkring mycket den här måndagen, oavsett om du är ledig eller jobbar. Du har en hel del små uppdrag som du vill få klart innan du helt kan slappna av och ägna dig åt att bara lata dig. Kvällen bjuder på god mat och en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ägnar den här dagen åt att vara så effektiv du kan för du behöver komma ikapp med vissa saker. En del av dina vänner tenderar att få dig att släppa fokus och det blir inte så bra på vardagarna eftersom du då hamnar efter med jobbet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons