Tisdag 2/7

02 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt ineffektiv just nu men det har mer med din mentala status att göra är att du fysiskt mår dåligt. Du har så många tankar som vandrar omkring i skallen på dig att det blir svårt att fokusera på någonting. Kvällen blir överraskande kreativ.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen inleds ganska lugnt. Du ägnar dig åt saker som du tycker om att göra, men du undviker att stressa eftersom du vet att det ändå inte lönar sig. Aktiviteter så som långpromenader och en shoppingrunda kan vara att rekommendera den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör av med alldeles för mycket pengar just nu och det vet du om, men det är också ett av resultaten av att det är sommar. Du gillar att spendera den här årstiden och du har svårt att spara. Du vill kunna unna dig allt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns många frågetecken som kan behöva rätas ut den här tisdagen, men då måste du också vara modig nog att ställa obekväma frågor. Kräftan är inte särskilt förtjust i att orsaka direkta konflikter så det kan blir lite jobbigt för dig att ställa din vän mot väggen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara väldigt romantisk när du vill och nu när den person som du har känslor för är borta så överöser du hen med uppmärksamhet genom samtal, sms och andra små knep för att hen inte ska sluta tänka på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik och rolig tisdag där du utmanas att ta mer risker än du brukar göra. Du gillar den här typen av utmaningar eftersom de får dig att tänka långsiktigt och Jungfrun är känd för att kunna planera framåt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bygger på att flera olika grupper samarbetar på ett bra sätt och det är där du kommer in i bilden. Du har en unik förmåga att kunna svetsa samman de mest egoistiska personligheterna till en enhet och få den att fungera bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bygger på tålamod vilket inte är din starkaste sida, men det vet du om. Du måste försöka att tänka positivt när det kommer till en kollega som ofta går dig på nerverna. Rent arbetsmässigt är den här personen väldigt värdefull.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får sällan chansen att säga varken ja eller nej i ett visst sammanhang men just idag är det din tur att välja så utnyttja den här möjligheten så klokt du kan. Försök att inte bara gå på känslor utan använt dig av det sunda förnuft du faktiskt har.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och aktiv tisdag där fokus ligger på att vara både effektiv och lat på samma gång. Delar av dagen blir utmanande, rolig och uppbyggande med andra delar av den här dagen handlar om att vila. Kvällen blir överraskande rolig och du upptäcker att någon flirtar med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är bra om du inte bara fokuserar på det som är nu utan att du tänker lite långsiktigt. Du behöver verkligen få struktur på vardagen i höst och ibland är det enklare att planera för den typen av struktur när man är ledig och har tid att fundera ordentligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och utvecklande dag för de flesta Fiskar. Du gör något du älskar att göra och du kommer på hur mycket du har saknar det här den senaste tiden. Kvällen handlar om att vara en person som sticker ut och skiljer sig från mängden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons