Onsdag 3/7

03 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du få ihop ett gäng för en aktivitet och det går så där. Många av dina vänner verkar vara upptagna eller bortresta. Det blir något helt annat av den här dagen än vad du räknat med, men den blir lyckad.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter verkligen i fulla drag om du är ledig. Om du jobbar så har tempot minskat och du känner att du äntligen kommer ikapp inom många områden. Kvällen blir mysig och väldigt trevlig. Du passar på att unna dig god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lite stressig för du har mycket inplanerat. Det kan röra sig om ren jobbsaker eller så är du ledig, men har ändå en hel del aktiviteter på gång. På eftermiddagen försöker du resonera med en envis släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du trodde inte att du kunde sakna en person som då mycket som du gör just nu. Det är nästan som om du blir handlingsförlamad. Du vill inte göra någonting utan ägnar den fritid du har åt att dagdrömma och att tänka på lyckligare tider.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har ett aktivt liv just nu med många kompisar, men det är några som du saknar för de är bortresta eller upptagna. Du har tät kontakt med de här personerna via telefonen, men det blir inte riktigt samma sak.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en massa humor och upptäckarlust i ditt tecken just nu. Du är ovanligt nyfiken på allt och alla vilket får dig att upplevas som mer social än annars. Det blir en trevlig och väldigt positiv onsdag där du knyter nya kontakter.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara lite finurlig. När du inte kan få som du vill så kanske du kan gå runt problemet genom att visa andra alternativ som kan vara mer frestande än den metod som använd just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att använda sig av sin intuition. Genom att lita på din magkänsla kommer du att välja en helt annan och smartare väg än om du litar på logiken. I just det här fallet är det bästa alternativet det som har mest emot sig från början.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du mår riktigt bra. Dagarna går i ett behagligt tecken och du gör inte så mycket alls oavsett om du är ledig eller arbetar. I din värld kretsar allt kring kärleken och den slukande känslan av att vara två. Som singel flirtar du en hel del just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du gör det du älskar idag och det är jobbigt, utvecklande och väldigt roligt på samma gång. Den här dagen börjar någon plötsligt att skriva eller ringa dig, du blir lite förvånad för er kontakt har bara varit sporadisk tidigare, men nu blir den både djupare och intensivare och väldigt personlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att njuta av livet och om att inte tänka på framtiden. Ibland kan du behöva en paus från vardagen, problemen och allt annat som tynger dig. Det blir en rolig dag där du träffar en del intressanta människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag går du precis tvärsemot dina egna föresatser. Du tar kontakt med en person som du lovat dig själv att hålla dig ifrån och du kommer på dig själv med att må så mycket bättre när ni pratar, skriver eller kanske träffas. Hen verkar förstå dig på ett unikt sätt, och du känner att du kan vara dig själv inför hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons