Torsdag 4/7

04 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag där fokus ligger på att vara aktiv. Du vill göra många saker samtidigt, och det kan skapa en del stress. Är du ledig ska du försöka att varva ned och bara ta det lugnt mellan varven. Du behöver få utrymme för att vara, inte att hela tiden ha saker att göra.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en intressant dag där du lär dig nya saker, möter en del nya människor och få ett intressant erbjudande. Den här dagen inser du en hel del om dig själv. Du förstår mer vad du känner och vad det är du vill uppnå.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett lugn och ett förstånd som inte brukar infinna sig hos den annars lite hetsiga Tvillingen. Det är som du kommit till insikt över vad det är som är viktigt i livet och det har fått dig att välja en annan, lite lugnare väg. Den här dagen handlar om inre reflektion.

Kräftan 21/6-22/7

Du gör ett försök att aktivera dig och vara med dina vänner idag, men det känns så tomt utan den person som du bryr dig mest om. Du gör ett halvhjärtat försök att slappna av och tänka på annat. En vän har visat ett intresse för dig som är mer än bara vänskap, men du blir mer irriterad än glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det handlar om att vara effektiv på förmiddagen så att du kan ta det lugnare på eftermiddagen. Det blir en skön torsdag där du fokuserar på nu ett och försöker att inte tänka så långt framåt. Ett meddelande från en vän får dig att inse vad som fattas i ditt liv just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det växer en massa oro under din glada yta just nu och det handlar om att du inte riktigt har kontroll. Du känner dig tveksam till så mycket i ditt liv och du skulle vilja fråga om råd men du vet inte riktigt vem du ska prata med.

Vågen 23/9-22/10

Du blir lite förvånad över en situation som uppstår idag. Du trodde verkligen inte att du skulle hamna i den här sitsen och därför är du oförberedd på din egen reaktion. Ibland är det bra att bli överraskad, till och med av sig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du frestas att tro att allt är lugnt, men innerst inne vet du att saker inte är så enkelt.  Du måste försöka tänka ut alternativ, för det som du har just nu kommer inte att fungera i längden. Kvällen bjuder på en hel del drama.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner att något inte är riktigt som det ska, men du vet inte vart felet är. Det är som om du och en person som du står nära glider längre och längre ifrån varandra fast ni borde vara så lyckliga. Hen öppnar sig inte för dig och det gör dig galen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att det du gör just nu är lite moraliskt fel, men du kan inte låta bli. Det finns något som lockar med en viss person och du blir glad varje gång ni hörs av, ses eller skriver med varandra. Du försöker intala dig själv att det bara är vänskap, men innerst inne vet du att ni börjar bli lite väl familjära med varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här torsdagen passar du på att göra en mindre aktivitet. Det blir en rolig utflykt och lite omväxling för både dig själv och dina nära. Dagen bjuder på upplevelser och en hel del roliga, dråpliga och minnesvärda ögonblick.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kommer på dig själv med att bli svartsjuk, men inte på din partner utan på en vän. Någon pratar om din vän på ett väldigt ömt sätt och det får dig att se rött. Du vill inte att din vän ska träffa någon och bli kär, trots att du vet att du borde unna hen all lycka i världen. Din vän har blivit väldigt viktig för dig.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons