Fredag 5/7

05 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Hur du än resonerar idag så kommer du inte kunna få de svar du vill ha på dina frågor. Du måste söka andra informationskällor än de du har just nu. Du kommer att inse att det finns en hel del hål som behöver fyllas med svar.

Oxen 20/4-20/5

Du myser verkligen den här dagen. Den är så lugn och så harmonisk på många olika sätt. Du kn slappna av och du kan verkligen bara ha trevligt utan att känna stress eller press på något sätt. Kvällen blir härlig, men god mat och många vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör bra ifrån dig i ett ganska officiellt sammanhang. Du gillar oftast inte att ha för mycket uppmärksamhet men idag trivs du i rampljuset på ett sätt som du inte brukar göra. Du lyser upp, och du briljerar. Efteråt får du en massa beröm.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du rädd, arg och frustrerad. Du har plötsligt fått för dig att den person som du verkligen inte vill mista är på väg att glida ifrån dig, och det gör dig galen. Tänk på att det kan röra sig om att hen har andra saker för sig som gör att hen inte kan hålla så tät kontakt just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir riktigt irriterad på en person som inte kan ta en, två eller tre fina pikar. Hen dyker upp oanmäld och hen nästlar sig in överallt i ditt liv på ett sätt som du finner kvävande. Du vet inte hur du ska hantera situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Det handlar om att vara logisk idag och då får du verkligen möjligheten att blomma ut helt och fullt. Du njuter när du får prata i termer och visa diagram. För dig är struktur vackert och logik gör dig glad. Kvällen blir rolig, avslappnad och ganska sen.

Vågen 23/9-22/10

Du nöjer dig inte med det svar som du får, du vill gräva vidare för mer information, men frågan är om det är så smart. Det finns en risk att du får reda på saker som du verkligen inte vill få reda på. Ibland är det bättre att vara ovetande än att sitta på information som man ändå inte kan använda sig av.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir produktiv och du gillar att kunna lägga upp ditt arbete efter ditt eget huvud. Det är sällan som du är så lycklig som när du får bestämma helt själv. Eftermiddagen handlar om något nytt, spännande och fräscht.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du arg och sur och drar dig undan. Du hoppas på att din vän ska be om ursäkt och komma efter, men hen har tröttnat lite på ditt drama och din svartsjuka och hen låter dig vara ifred istället vilket gör dig ännu argare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utbyter tankar, skämt och dina innersta känslor med en person via sms eller ett samtal. Nu när ni är så lång ifrån varandra är det lättare att vara sig själv och öppna upp sig. Du har insett att den här personen är väldigt lik dig och att hen kan hjälpa dig att få perspektiv på saker.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter till fullo den här fredagen. För dig handlar den om värme, om att njuta av nuet och om förmågan att kunna skjuta undan alla problem och helt gå upp i att bara vara. Idag umgås du med några vänner och ni gör mycket roligt tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte erkänna för dig själv att du målat in dig i ett hörn. Du trodde att det skulle bli en enkel sak att hantera den här situationen, men så fort du har en känslomässig anknytning så blir saker komplicerade och så är fallet just nu. Du måste börja bestämma dig för vad det är du vill göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons