Lördag 6/7

06 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är förnuftig och du resonerar väldigt logiskt, men din vän följer inte med i dina utlägg eftersom hen är en känsloperson som tycker att du reagerar för kallt på en viss situation. Försök att öppna upp dig och berätta vad du egentligen känner.

Oxen 20/4-20/5

Du är så väldigt försiktig när du närmar dig en person som du känner, men som du skulle vilja komma ännu närmare. Det handlar om att hen kan vara avvaktande och svår att komma in på livet så du väljer att inte blir för intensiv utan att försöka locka fram hens nyfikenhet på dig istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite irriterad på en person som inte förstår sitt eget bästa idag. Hen har alltid gått och resonera med, men just nu så är det omöjligt att nå fram med logik till den här personen. Hen har sin verklighet och vägrar att släppa på den bilden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt känslig just nu både för vad dina vänner säger och för din egen reaktion på olika situationer. Du har så mycket inom dig som du borde få ett utlopp för men du vet inte när eller hur du ska kunna släppa fram alla dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har umgåtts ganska intensivt med en person och ni har haft något på gång men nu börjar du känna att hen blir lite för intensiv för din smak. Du orkar inte riktigt med klängiga personer som hela tiden söker uppmärksamhet och det gör hen. Nu vet du inte hur du ska kunna avfärda hen på ett snyggt sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är så väldigt envis att det inte blir till din egen fördel idag. Istället för att du får som du vill så stjälper du din egen sak genom att inte kunna kompromissa. Du måste lära dig när du kan sätta dig på tvären och när du bör ta ett steg tillbaka.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och utvecklande lördag där du får möjligheten att visa en vän något som hen aldrig upplevt tidigare. Du känner att du faktiskt kan inspirera din vän till något som är utvecklande och roligt för hens del.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns flera olika sätt att resonera, men det som är viktigt är att du hela tiden underbygger dina resonemang med logiska argument. Du är ett känslofyllt tecken och ibland tycker du att logik är tråkigt och därför tenderar du att underbygga ditt resonemang med rätt så vilda teser istället för bevis.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker prata med din partner och inser att du inte kommer att komma någon vart. Hen öppnar sig till viss del, men du anar att du bara skrapar på ytan av något som går mycket längre. Ert problem är att ni är så olika och du har svårt att följa med i hens tankegångar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du börjar känna dig nervös och retlig inför något test eller kanske en tävling. Det enda som hjälper är att prata eller skriva med en vän som förstår dina känslor och som peppar dig på ett sätt som funkar för dig. Hen och du har kommit varandra väldigt nära den senaste veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är glad att du inte vet allt som händer just nu för du anar att det är mycket intriger som håller på att växa till ett större problem. Du håller dig utanför eftersom du inte ens vet vilken sida du skulle ansluta dig till om du blev inblandad.

Fiskarna 19/2-20/3

Din partner försöker nå fram till dig, men du vill inte prata med hen. Hur mycket du än tycker om din partner så verkar hen inte kunna förstå sig helt och fullt. Du har en annan person som du vänder dig till när du behöver tröst, stöd och lite stöttning att komma igång med saker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons