Söndag 7/7

07 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att motivera sig, du gör det genom att försöka hitta en målbild att jobba mot. Idag har du hittat den perfekta bilden att ha i skallen när du börjar känna dig trött och håglös. Kvällen blir intressant och annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om spänning, förväntan och en hel del glädje efter en mindre besvikelse. Du inser att du aldrig ska ge upp hoppet och att ibland överträffar verkligheten dina vildaste drömmer, så är fallet idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att unna sig vila. Du förtjänar att ligga och lata dig utan att det är något konstigt med det. Underdagen får du nyheter som rör en förändring till hösten. Du vet att det kommer att bli tufft, samtidigt så kommer det bli roligt och utmanande.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kryper du ned i sängen igen. Du känner dig lite hängig men den verkliga orsaken är att du helt enkelt är omotiverad. Om du inte kan vara med den du vill vara så struntar du i allt och så är läget idag. Ett sms eller ett samtal får dig på gott humör och kvällen handlar om dina vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar om du kommer att få ta till lite grövre metoder för att få en person att förstå att hen inte är välkommen. Från att ha varit charmig och rolig så tycker du enbart att hen är jobbig och efterhängsen. Du frågar en vän om råd, men hen har inte mycket hjälp att komma med.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir väldigt intensivt med en person som hela tiden vill ha uppmärksamhet. Du är inte van vid vänner med ett så här stort bekräftelsebehov så du vet inte riktigt vad du ska göra. Kvällen blir mysig och familjär.

Vågen 23/9-22/10

Du oroar dig för ett besked som du går och väntar på och det finns en risk att du målat upp den här problematiken i oanade proportioner. Kanske borde du helt enkelt försöka att tänka på något annat än att gå och grubbla på det här problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en skön dag utan särskilt mycket att göra framför dig. Det blir en härligt lat söndag som fokuserar på de små guldkornen i ditt liv. Under eftermiddagen väntar ett besök av en efterlängtad släkting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att vara ärlig både mot dig själv och mot din partner. Det fungerar inte så som det borde mellan er och det är bättre att du är uppriktig med hur du känner oavsett konsekvenser. Som det är nu blir du alldeles för lätt arg och sur.

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland ska man ha turen på sin sida och det har du idag. Tur tillsammans med din egen skicklighet tar dig längre än dina drömmar. Du har verkligen en anledning att fira ikväll, inte bara en personlig framgång utan även goda nyheter. En vän ger din en fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Tveksamt om du hinner med allt som du planerat den här dagen, det finns egentligen bara en sak som är viktig så fokusera på den. Det kommer att blir en överraskning för din del den här dagen. En lycklig slump gör att vågskålen tippar åt rätt håll för en gångs skull.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är glad för en väns framgångar. Det du gillar med hen är hens driv och vilja att lyckas. Du vet även att hen inte har några problem med dina framgångar utan du kan skryta för hen utan att känna dig dum. Det finns bara en sak du saknar idag och det är närheten till den person du verkligen vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

 

Annons