Måndag 8/7

08 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du får ett glädjande besked den här måndagen. Något som du trodde att du aldrig skulle få igenom kommer faktiskt att bli sant i höst och det gör dig mer än glad. Du har stora förväntningar på den här hösten. Det visar sig att ibland så lönar sig tålamod.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att tänka framåt men ändå inte förlora fokus på nuet. Det blir en bra dag där du passar på att testa lite nya tankar och idéer som du har. Eftermiddagen kretsar mycket kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar fram ett svar ur en släkting och då får du acceptera att svaret inte är det du vill ha. Du har så många idéer och tankar just nu att du har lite svårt att sortera allt i din hjärna. Du skulle behöva tid för dig själv där du kan tänka, smälta och sortera alla intryck.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir ganska monoton. Du umgås med människor som du i stort sett varit med varje dag den senaste tiden och du börjar tröttna på sällskapet. Den person som du vill tillbringa tid med är borta just nu så det kan hända att du helt enkelt håller dig lite för dig själv den här måndagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att göra bra ifrån sig i ett ansvarsfullt sammanhang. Du känner ett behov av att prestera för det finns personer som du vill visa att du är mer än en trevlig och charmig prick. Det finns faktiskt ett djup inom dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig frusterad över de dubbla budskap som en person sänder ut. Hen verkar inte kunna bestämma sig om er relation. Ena dagen vill hen vara mer än vänner och nästa dag tar hen avstånd. Kanske är det läge för en öppen dialog i ämnet.

Vågen 23/9-22/10

Idag försöker du klura ut ett litet, men jobbigt problem på arbetet. Du har insett att du behöver hjälp med det här dilemmat, men du är inte riktigt mogen att fråga. Du vill i alla fall försöka lösa problemet på egen hand först.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en bra dynamik i ditt horoskop just nu som bäddar för både energi att ta tag i tråkiga saker och kreativitet att förvandla enkla vardagsuppgifter till något mer tilltalande. På kvällen stöter du på en person från ditt förflutna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker vaka över en person och vad hen håller på med, men personen ifråga är specialist på att undvika närgångna frågor och hålla sin privata sfär privat. Det här gör dig frustrerad eftersom du känner att du inte blir insläppt i hens liv på allvar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du diskuterar mycket den här dagen med en person och ni ventilerar tankar och funderingar som du i normala fall inte skulle drömma att prata om. Hen är duktig på att ställa de rätt frågorna och på att förstå hur du tänker och varför du gör som du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner inget behov av att göra något särskilt idag. Jobbar du så gör du minimum av vad som förväntas av dig och är du ledig så tar du en mental paus från allt. Det blir en skön och lugn måndag för din del och en mycket trevlig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har hittat en person som inte bara väcker din nyfikenhet. Hen får dig att vilja veta allt om den här personen och det är ingen enkel sak för hen öppnar inte upp sig i första taget. Du har skrapat lite på ytan och sett nya sidor hos den här personen och det får dig bara att vilja veta ännu mer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons