Tisdag 9/7

09 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen testar du på lite olika utomhusaktiviteter och det visar sig vara både rolig, lite jobbigt och väldigt lärorikt på samma gång. Du är en person som älskar att testa dina gränser, i alla fall inom ramen för det som du anser är utvecklande.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en harmonisk dag där fokus ligger på att må bra och njuta av livet så mycket du kan. Arbetar du så försöker du hitta på nya saker och utveckla intressanta projekt. Är du ledig så frossar du livets goda både när det gäller mat och shopping.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att vara på topp idag och du ser till att hålla ett högt tempo redan från morgonen. Trots att du inte är morgonpigg så lyckas du få en bra start tack vare en större mängd koffein. Eftermiddagen passar bra till gofika och skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner att du äntligen närmar dig slutet på en ganska trist period och du har stora förhoppningar på resten av sommaren. För dig handlar det till stor del om att spendera tid med en person som du kommit att tycka väldigt mycket om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du säger inte nej till ett litet äventyr idag. Det skulle vara skönt att bryta vardagen med något nytt och annorlunda. Du är alltid pigg på variation oavsett vad det gäller. Under eftermiddagen får du ett besked som gäller hösten och det för med sig både glädje och lite frustration.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inte så bra som du ställer din vän mot väggen. Hen hanterar inte konfrontationer särskilt bra utan du måste försöka lirka och få hen att förstå att du bara vill att ni ska få en starkare relation men då krävs det en viss öppenhet från båda sidor.

Vågen 23/9-22/10

Du sitter i en ganska prekär sits där du tvingas att välja mellan två saker som du vill ha båda två. Visst det kan anses som ett angenämt problem, men det är det inte för din del. Du tycker det är jobbigt att välja bort ett av de här två alternativen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du jobbar på i raskt tempo idag. Din inställning är att ju fortare du blir klar med vissa uppgifter ju fortare kan du ägna dagen åt roligare, men kanske inte lika nödvändiga saker. Kvällen ger dig inspiration och du låter din kreativitet flöda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är för sent att ta tillbaka det du just sagt och nu ligger det som en mur mellan dig och din vän. När du blir arg eller frusterad så blir du väldigt impulsiv och ibland säger du saker som inte är helt genomtänkta och så är fallet idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av nuet och försöker att inte fundera så långt fram i tiden. Du har insett att det finns så mycket saker som du inte har svaret på och så många frågor som du inte orkar ta ställning till just nu. Det du vet är vad du känner just här och just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har gett upp tanken på att banka in vett i en släkting. Hen gör som hen vill i alla fall och det är bara att acceptera. Du måste hitta ett annat sätt om du vill påverka den här personen. Det behövs något som motiverar hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på kallt krig och att alltid behöva bevisa för din partner att hen är nummer ett. Till hela den här ekvationen hör att du inte ens är säker på vad du känner just nu. Som singel flirtar du med en person som kan vara lite svår att nå fram till. Du gillar utmaningen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons