Onsdag 10/7

10 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som har svårt att lyssna på goda råd även om du vet att de skulle spara både tid och energi. Du väljer nästan alltid att gå din egen väg för då vet du att du kan vara säker på att det här är enbart ditt val och att du inte påverkats av andra.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att upptäcka nya platser eller testa nya idéer. Det blir en lärorik och kreativ dag där du känner att du växer. Du lär även känna nya personer den här dagen och deras historia fascinerar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är mycket prat om pengar just nu och du blir lite irriterad på alla personer som ska lägga sig i din ekonomi. Du tycker att det är din ensak, men fakta är att din ekonomi påverkar mer än bara dig, i alla fall just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du klargör för allt och alla att du är frustrerad, irriterad och till och med lite arg. Du är i en situation där du inte kan påverka någonting för tillfället utan du måste ha tålamod och se tiden an. Tålamod har aldrig varit din starka sida, där av din frustration.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett gott humör den här onsdagen. Du har äntligen fått den distans du behöver till din klängiga vän och nu kan du skicka dina sår i lugn och ro. Du har insett att det sista du behöver i ditt liv är en person som ständigt pockar på uppmärksamhet. Du tröttnar fort på den typen av personlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett bra sätt att undvika att hamna i trubbel just nu och det är att inte fråga för mycket. Jungfrun är nyfiken av naturen och vet ibland inte när du ska sätta gränsen för vad för mycket information är.

Vågen 23/9-22/10

Du blir glad när du ser e vän idag och det är först nu du inser hur mycket du saknat hen. Det här är en person som gillar balans och jämvikt nästan lika mycket som du gör och därför blir det sällan konflikt mellan er två.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på hugget idag och det gör dig frustrerad. Du måste tillåta dig själv att ha perioder då du inte är lika effektiv. Alla mår lite skruttigt ibland och idag är det din tur att inte vara på topp. Kvällen bjuder på hemmamys och en hel del god mat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Frustrationen dröjer sig kvar i ditt tecken. Du kan inte skaka av dig känslan av att något kommer att gå fel under den närmaste tiden, du vet inte riktigt bara vad det är som inte stämmer. På ytan ser ditt liv perfekt ut för tillfället.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta en mental paus från det mesta. Det blir en bra dag där du gärna ägnar dig åt enkla nöjen som att läsa, njuta av att vara utomhus och äta massor av god mat. Du försöker stänga ute ditt vanliga liv, men det går inte så bra. Det finns en som hela tiden hör av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar ditt behov av att få vila upp dig på största allvar. Det har varit för mycket den senaste tiden och nu behöver du får lugn och ro för att komma ikapp rent mentalt. Kvällen handlar om att visa din familj hur mycket de betyder för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är verkligen förvirrad just nu. Du har allt du drömt om, men nu drömmer du om något du inte har. Det handlar om en längtan som blir starkare och starkare för varje dag och frågan är hur länge du kan stå emot. Du vet att det här begäret kommer att orsaka kaos i ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons